Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Cod produs
D4J3CO8N-AP
Out Of stock
Descriere
In spatele fiecarui buldoexcavator puternic sta o bucsa de incredere, care face totul sa se potriveasca precum un puzzle. Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 438C este piesa iedala ce sustine functionarea eficienta si durabila a utilajului tau. Acest mic gigant este proiectat sa reziste la cele mai solicitante conditii de lucru si sa ofere stabilitate in fiecare miscare. Dintr-un material de inalta calitate, bucsa aceasta este raspunsul la provocarile dure ale constructiilor.

Asa cum un puzzle poate fi finalizat doar cu piesele potrivite, la fel este si un utilaj. Daca iti doresti ca aceasta bucsa sa isi indeplineasca rolul promis, trebuie sa fii atent la un aspect. Aceasta trebuie sa se potriveasca cu tipul tau de buldoexcavator. Daca nu esti sigur care bucsa este cea necesara, ne poti suna pe noi. Cu ajutorul serviciului nostru de consultanta tehnica gratuit vei lua mereu cele mai bune decizii!

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 438C exprima echilibru si fiabilitate!
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi la maxim de el pe santier.

Cand ceva nu iti este clar, ACN Piese Utilaje te ajuta sa alegi corect!
Fiindca mereu ne dorim ca tu sa ai parte doar de ce este mai bun iti punem la dispozitie serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Vrem ca tu sa fii sigur de ceea ce cumperi pentru utilajele si afacerea ta. Cu un singur apel vei afla toate raspunsurile de care ai nevoie si chiar mai mult. Noi suntem mereu aici pentru tine!

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 438C va fi livrata la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj
Atunci cand vine vorba de montaj, mereu te vom indruma spre un mecanic autorizat. Astfel calitatea produsului primit se va resimti chiar de la prima cheie! In cazul in care aceasta varianta nu este posibila, nu iti fa griji, ne ocupam si de asta. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica si te vom indruma catre cel mai apropiat service autorizat.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura