Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 428

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428
Cod produs
96XC1FNB-MA
Out Of stock
Descriere
Suntem incantati sa-ti prezentam un produs de incredere, esential pentru realizarea cu succes a planurilor tale. Cu rezistenta si calitate remarcabile, bucsa prindere link-brat Caterpillar 428 se dovedeste a fi un adevarat aliat de incredere, intervenind exact cand ai mai mare nevoie. Asigura soliditatea si stabilitatea miscarilor bratului, creand o conexiune robusta intre link si bratul utilajului. Chiar daca pare o componenta mica, rolul sau este crucial! Actioneaza ca un expert in trucuri magice, reducand semnificativ riscul de uzura si deformare a celorlalte piese.

Descopera si tu preferata clientilor nostri! O asemenea bucsa de fixare a link-ului pentru bratul buldoexcavatorului se va dovedi la inaltimea asteptarilor tale! Mai mult, pentru ca ne dorim sa fii 100% multumit, achizitionarea acestei piese iti garanteaza calitate si durabilitate. Aceasta bucsa, aparent simpla, este in masura sa ofere performante remarcabile!

Bucsa prindere link-brat Caterpillar 428 de la ACN Piese Utilaje - piesa de incredere pe care te poti baza!
La ACN Piese Utilaje vei gasi oricand o astfel de bucsa prindere link-brat pentru buldoexcavator Caterpillar 428 - o piesa de calitate, perfecta pentru nevoile tale. Poti conta pe noi pentru a te ghida si sfatui in alegerea corecta. Vrem sa colaboram pentru a ne bucura de reusita ta impreuna!

Achizitioneaz-o astazi si vei descoperi de ce este atat de speciala! Daca nu esti sigur asupra modelului potrivit, suntem aici cu consultanta gratuita. Tu suni, noi raspundem cu bucurie pentru a te asista sa faci cele mai bune alegeri de piese de schimb si consumabile!
Cauta cu incredere pe site-ul nostru sau suna-ne direct. Asteptam cu nerabdare sa te cunoastem si sa formam o echipa imbatabila!

Livrare
Ti-ai dorit-o, ai comandat-o si a venit! E atat de simplu atunci cand lucrurile se pun in miscare rapid. In circa 24 de ore vei primi o bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428 rezistenta!

Montaj
Nu iti da bataie de cap incercand sa o montezi singur. Mai bine apeleaza la un mecanic care se pricepe. Noi iti recomandam sa faci asta pentru a evita stresul si aparitia deformarii in cazul in care piesa nu este montata corect.

Specificatii tehnice

Dimensiuni:45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura