Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Cod produs
MLU2QZOA-AP
Out Of stock
Descriere
Momentul acela cand buldoexcavatorul tau cedeaza dintr-o data este cel mai infricosator! Cand tu esti preocupat cu santierul si proiectul care trebuie finalizat chiar nu vrei sa te incetineasca nimic. De aceea iti recomandam bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 428B cu toata increderea. Ca tu sa fii sigur ca utilajul tau finalizeaza fara surprize orice iti propui, comanda azi aceasta bucsa. Buldoexcavatorul tau iti va multumi!

Totusi, ca bucsa aceasta sa iti fie de folos, ea trebuie sa se potriveasca cu utilajul tau. Chiar daca pare, nu este deloc usor sa nimeresti din prima bucsa optima. De aceea noi iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Expertii nostri mereu aleg corect!

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 428B este raspunsul pe care-l cauti!
Bucsa, in ciuda dimensiunilor sale mici, detine un rol urias in cadrul oricarui utilaj. Imagineaza-ti-o ca pe un mic pivot silentios in inima utilajului tau. Ea faciliteaza miscarea lina a componentelor, contribuind la precizia operatiunilor de constructie. Fara bucsa potrivita, fiecare miscare ar fi o provocare, iar uzura ar fi inevitabila. Asadar, pentru buldoexcavatorul tau, bucsa va fi un erou tacut care asigura eficienta si durabilitate in fiecare zi de munca.

Serviciul de consultanta tehnica gratuit te ajuta sa iei deciziile corecte
Ca tu sa te poti concentra maxim asupra afacerii tale, lasa in seama noastra cercetarea. Atunci cand nu esti sigur de piesa pe care trebuie sa o cumperi, apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un singur apel telefonic, vei primi toate informatiile necesare pentru a face achizitia corecta. Nu uita: o bucsa va fi de folos doar daca este cea potrivita buldoexcavatorului tau!

Livrare
Fiindca la ACN Piese Utilaje totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428B online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, maine ajunge la tine.

Montaj
Asa cum te-am obisnuit, iti oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate, gandite pentru tine. Dar ca aceste produse sa ramane la calitatea lor superioara, ele trebuie montate corespunzator. Sugeram sa apelezi intotdeauna la un mecanic autorizat pentru montarea pieselor. Contacteaza serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura