Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
DH9E2Z47-AP
Out Of stock
Descriere
Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 436C - solutia esentiala pentru performanta si durabilitate! In cadrul domeniului constructiilor si al lucrarilor grele, bucsa reprezinta o componenta de neinlocuit. Aceasta joaca un rol vital in asigurarea functionarii corecte si fiabile a buldoexcavatoarelor. Indiferent daca te lupti cu terenuri dificile sau sarcini complexe de excavare, bucsa iti ofera stabilitate si precizie.

Ca ea sa isi indeplinii rolul, aceasta piesa trebuie sa se potriveasca cu tipul tau de utilaj. Stim cat de greu este sa nimeresti din prima bucsa corecta. De aceea poti apela la serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul expertilor nostri vei afla rapid excat ce trebuie sa cumperi!

Foloseste Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 436C pentru a finaliza cu spor orice proiect!
Bucsa, in ciuda dimensiunilor sale mici, detine un rol urias in lumea constructiilor. Imagineaza-ti-o ca pe un mic pivot silentios in inima utilajului tau. Ea faciliteaza miscarea lina a componentelor, contribuind la precizia operatiunilor de constructie. Fara bucsa potrivita, fiecare miscare ar fi o provocare, iar uzura ar fi inevitabila. Asadar, pentru buldoexcavatorul tau, bucsa va fi un erou tacut care asigura eficienta si durabilitatea in fiecare zi de munca.

Cu ACN Piese Utilaje alaturi mereu vei lua decizia corecta!
Alegerile corecte nu se fac niciodata usor; mai ales daca nu esti sigur de deciziile tale. Pentru ca ne dorim doar ce este mai bun pentru tine si utilajul tau, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un simplu apel telefonic te putem ajuta sa cumperi bucsa potrivita pentru buldoexacavtorul tau.

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 436C va fi livrata la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj
Bucsele, desi pare ele a fi simple, asamblarea acestora nu este niciodata usoara. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de utilajul tau cel mai bine. Pentru mai multe detalii, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura