Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
D56MG9RP-AP
Out Of stock
Descriere
Munca in echipa mereu pare a fi mai usoara. Atunci cand ai alaturi oamenii potriviti, orice provocare devine o joaca. Asa cum tu faci echipa cu buldoexcavatorul tau, la fel are nevoie si utilajul tau. Adauga azi bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 428C in componenta masinariei si ai sa observi schimbari drastice! Buldoexcavatorul tau va finaliza orice proiect la termen cu aceasta bucsa in echipa lui!

La fel ca intre oameni, ca o echipa sa fie eficienta trebuie sa existe chimie intre participanti. Ca bucsa dorita sa isi faca efectul, ea trebuie sa fie cea ideala pentru utilajul tau. Nu esti sigur care bucsa s-ar potrivi cel mai bine? Lasa asta in seama noastra. Apeleaza la serviciul de consultanta tehnica gratuit si vei obtine toate raspunsurile de care ai nevoie. De la expertii nostri vei primi inclusiv sfaturi despre mentenanta si montaj

Buldoexcavatorul tau are nevoie de bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 428C
Este extrem de fascinant cum o bucsa mica si relative simpla are un rol atat de important intr-un utilaj atat de mare. Aceasta piesa asigura o legatura intre doua piese metalice. Cu ajutorul ei sunt izolate vibratiile si amortizate energiile transmise intre doua parti de metal. Cu ajutorul bucsei se poate prelungi durata de viata a pieselor buldoexcavatorului.

Atunci cand ceva nu iti este clar, ACN Piese Utilaje are raspunsul!
Nu este usor sa gasesti intotdeauna de ce ai nevoie, darn oi venim cu o solutie pentru tine. Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit este la doar un telefon distanta, si impreuna cu colegii nostri ne vom asigura ca primesti toate informatiile necesare. Apeleaza-ne si vei afla ofert personalizate dupa nevoile tale si ale utilajului tau.

Livrare
Asa cum iti raspundem rapid la telefon, la fel iti trimitem si piesele comandate. Plaseaza comenzi online sau prin telefon, iar bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428C va ajunge la tine in doar 24 de ore!

Montaj
Bucsele sunt elemente importante in cadrul unui utilaj, iar ele trebuie puse la locul potivit in pozitia corecta. Cel mai bine se poate intampla asta atunci cand un mecanic autorizat intervine si monteaza piesa. Chiar si asa, in cazul in care nu cunosti vreunul, apeleaza la noi! Prin serviciul de consultanta tehnica te vom ghida catre unul din service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura