Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 426B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426B
Cod produs
MLU2QZOA-AP
Out Of stock
Descriere
Prieteniile sunt mereu un subiect fragil si complicat. Sa iti vezi prietenul drag cum sufera, cum nu se descurca, cum ii este greu te afecteaza si pe tine. Iar cel mai nasol sentiment este sa nu sti cum sa faci situatia mai usoara pentru el. La fel te simti si atunci cand iti vezi utilajul drag cum se strica. Noi venim cu solutia rapida si ideala pentru afacerea ta! Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 426B este precum pansamentul cel mai rezistent!

Ca tratamentul sa isi faca efectul, el trebuie sa se potriveasca cu organismul tau. La fel este si la buldoexcavatoare. Pentru ca bucsa dorita sa isi indeplineasca rolul, ea trebuie sa fie cea adevcata utilajului tau. Cu un apel la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit vei afla exact de care bucsa ai nevoie!

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 426B - un plus de fiabilitate!
Cu o structura solida si o rezistenta uimitoare la uzura, aceasta bucsa pentru buldoexcavator promite o durata de viata indelungata si fiabilitate pe termen lung. Aceasta va face fata cu brio impacturilor si solicitarilor grele ale locurilor de munca dificile. Rolul principal al bucsei este ce a crea o punte intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora socurile dintre acestea. Eliminand vibratiile puternice resimtite de utilaj, durata de functionare a componentelor lui este prelungita.

Noi iti oferim sprijinul de care ai nevoie!
Ca totul sa fie bine, iar afacerea ta sa prospere, este indicat ca deciziile luate sa fie mereu potrivite. Pentru ca vrem sa iti fim intotdeauna de folos, iti putem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Orice intrebare, nelamurire sau confuzie pot fi rezolvate cu un singur apel telefonic. Noi suntem aici pentru tine!

Livrare
Ca totul sa iti mearga bine pana la capat, livratorii nostril sunt mereu punctuali. Comanda azi bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426B de pe site sau telefonic, iar ea va ajunge la tine in doar 24 de ore! Nu stim cum, dar curierii nu dau gres niciodata.

Montaj
Bucsele sunt elemente importante in cadrul unui utilaj, iar ele trebuie puse la locul potivit in pozitia corecta. Cel mai bine se poate intampla asta atunci cand un mecanic autorizat intervine si monteaza piesa. Chiar si asa, in cazul in care nu cunosti vreunul, apeleaza la noi! Prin serviciul de consultanta tehnica te vom ghida catre unul din service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura