Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere H-cilindru cupa spate Caterpillar 426B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426B
Cod produs
LK0R3TXP-AP
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea inimii unui buldoexcavator performant, atunci bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 426B este cea care da ritmul. Aceasta piesa aparent neimportanta are o valoare colosala in asigurarea functionarii fara probleme a utilajului. Aceasta transforma forta bruta a buldoexcavatorului tau intr-un instrument precis si eficient in finalizarea oricarui proiect. Cu aceasta bucsa vei putea sa treci peste orice obstacol!

Asa cum se intampla atunci cand faci cumparaturi pentru tine si alegi piese pentru buldoexcavatorul tau trebuie sa fii atent la un detaliu. Ca bucsa dorita sa isi faca efectul, aceasta trebuie sa se potriveasca cu tipul tau de utilaj. Nu esti sigur care piesa este cea ideala? Nicio problema; ACN Piese Utilaje vine cu o solutie! Apeleaza la serviciul de consultanta tehnica gratuit, iar colegii nostri te vor sfatui.

Comanda bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 426B - utilajul tau va avea doar de castigat!
Asa cum am mentionat, cateodata lucrurile mici fac diferenta. Aceasta bucsa are o relevanta puternica in cazul unui buldoexcavator. Ea creeaza o punte intre doua piese de metal, ameliorand vibratiile sau socurile cauzate de folosirea utilajului. Astfel, restul componentelor din cadrul masinariei nu se uzeaza la fel de repede. De aceea cu aceasta bucsa vei reusi sa imbunatatesti fiabilitatea utilajului inca de la prima cheie!

Cand ceva iti scapa, serviciul de consultanta tehnica este aici sa te ajute!
Mentionat deja mai sus, serviciul de consultanta tehnica iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie. Suna acum si unul dintre consultantii nostri te va lamuri in legatura cu orice problema ai avea. Apeleaza la expertii nostri pentru a alege corect bucsa mult dorita!

Livrare
Aici la ACN Piese Utilaje nu doar produsele sunt de inalta calitate, ci si serviciile! Comanda azi bucsa prindere H-cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426B de pe site-ul nostru online sau prin apel telefonic si ea va ajunge la tine in doar 24 de ore. Nu rata ocazia de a folosi produse de calitate care ajung la tine de pe o zi pe alta!

Montaj
Stim cat de importanta este calitatea pentru tine; de aceea ai ales ACN. Chiar de aceea, inainte sa te apuci sa montezi noua bucsa, iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Astfel vei fi sigur ca bucsa va performa la calitatea promisa. Daca totusi nu poti apela la un mecanic, suna-ne pe noi! Prin serviciul nostru de consultanta tehnica iti vom oferi sfaturi despre un montaj corect al piesei.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura