Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere H-cilindru cupa spate Caterpillar416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Cod produs
FDKZC036-AP
Out Of stock
Descriere
Pe santier fiecare detaliu conteaza si fiecare componenta joaca un rol esential in succesul proiectelor. Astfel iti recomandam bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 416C - un element de incredere. Aceasta face parte din nucleul performanteioricarui buldoexcavator. Aceasta bucsa poate parea nesemnificativa in comparatie cu imensitatea utilajului de constructii, dar impactul ei este colosal. Fiind proiectata pentru a face fata oricarei provocari, piesa noastra asigura functionarea corecta a masinariei tale dragi.

Pentru ca utilajul tau sa aiba parte de toate facilitatile acestei bucse, piesa trebuie sa se potriveasca la fix! Ca tu sa nu te mai stresezi cu cautatul dupa bucsa ideala, noi iti punem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Suni, iar colegii nostri te vor ajuta sa faci intotdeauna alegerea potrivita.

Finalizeaza orice proiect cu spor alaturi de bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 416C
Cu o structura solida si o rezistenta uimitoare la uzura, aceasta bucsa pentru buldoexcavator promite o durata de viata indelungata si fiabilitate pe termen lung. Aceasta va face fata cu brio impacturilor si solicitarilor grele ale locurilor de munca dificile. Rolul principal al bucsei este ce a crea o punte intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora socurile dintre acestea. Eliminand vibratiile puternice resimtite de utilaj, durata de functionare a componentelor lui este prelungita.

Oricand ai nevoie, ACN Piese Utilaje iti este alaturi!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut.

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noua bucsa prindere H - cilindru spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416C ti-o livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi piesa online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine.

Montaj
Bucsele, desi pare ele a fi simple, asamblarea acestora nu este niciodata usoara. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de utilajul tau cel mai bine. Pentru mai multe detalii, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura