Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere H-cilindru cupa spate Caterpillar 426C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426C
Cod produs
MLS4H9TB-AP
Out Of stock
Descriere
Bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 426C, adesea subestimata, este construita cu precizie pentru a rezista la uzura. Ea face ca toate miscarile buldoexcavatorului sa fie fluide si precise. Aceasta bucsa stabilizeaza si protejeaza alte componente cheie ale utilajului. Astfel tu te poti concentra pe sarcinile de pe santier fara sa iti faci griji cu privire la performanta. Este o veritabila arma secreta, adaptata pentru a face fata provocarilor si tensiunilor pe care le implica santierele.

Ca toate sa fie la fel si in realitate, este necesar ca bucsa dorita sa fie si cea necesara. Daca piesa cumparata nu se potriveste cu buldoexcavatorul tau, ea va face mai multe stricaciuni! Cu un apel la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit poti afla simplu si rapid exact ce trebuie sa comanzi. Nu ezita; parerea unui expert conteaza!

Bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 426C - componenta esentiala ce sustine performanta si durabilitatea
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi la maxim de el pe santier.

Cand ai nevoie de ajutor, ACN Piese Utilaje este mereu aproape!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut.

Livrare
Ca totul sa iti mearga bine pana la capat, livratorii nostril sunt mereu punctuali. Comanda azi bucsa prindere H-cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426C de pe site sau telefonic, iar ea va ajunge la tine in doar 24 de ore! Nu stim cum, dar curierii nu dau gres niciodata.

Montaj
Piesele calitative pentru utilaje fac diferenta intre o masinarie buna si una foarte buna. Ca tu sa te poti bucura la maxim de produsele achizitionate, iti sugeram sa lasi montajul pe mana celor autorizati. Astfel, nici piesa si nici utilajul nu sufera deteriorari sau stricaciuni. De la serviciul de consultanta tehnica poti obtine mai multe informatii despre montaj si service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura