Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 426C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426C
Cod produs
V0X6GRP5-MS
Out Of stock
Descriere
Te-ai intrebat vreodata care este secretul din spatele performantei fara cusur a utilajelor si echipamentelor de constructii? La ACN Piese Utilaje, suntem mandri sa dezvaluim ca aceasta magie se ascunde in bucse, componente aparent mici, dar esentiale. Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 426C este un exemplu stralucitor al acestei magii. Ea este piesa care pune in miscare si coordoneaza rotatia bratului la buldoexcavatoare. Astfel, este asigurata functionarea corecta a intregului echipament. Desi dimensiunile sale pot parea modeste, rolul sau este cu adevarat vital.

ACN Piese Utilaje nu se opreste aici. Ne luam responsabilitatea de a-ti oferi nu doar produse de calitate, ci si servicii rapide de curierat si consultanta gratuita. Oferim o calitate solida, astfel incat sa poti fi linistit ca echipamentul tau va beneficia de cele mai bune piese de pe piata. Noi suntem partenerul tau de incredere, indiferent de nevoile tale specifice. Cu o multitudine de produse perfect adaptate utilajelor tale agricole si de constructii, suntem pregatiti sa raspundem rapid cerintelor tale.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 426C - economiseste timp si bani cu produsul furnizat de ACN Piese Utilaje!
Atunci cand te afunzi in lucrari de constructii, nu uita sa apreciezi rolul crucial al bucselor si sa alegi calitatea si performanta oferite de ACN Piese Utilaje. De asemenea, aceasta piesa se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului, asa ca nu vor exista probleme.

Consultanta fara costuri este a ta!
Contacteaza-ne chiar acum si vei beneficia gratuit de consultanta din partea expertilor nostri. Asadar, te invitam sa ne apelezi si sa ne intrebi despre montaj, intretinere, livrare si alte asemenea. Noi iti vom raspunde, cu rabdare, la fiecare nelamurire. Atfel, tu lasi totul pe seama ACN Piese Utilaje, iar munca ta va deveni munca noastra.

Livrare
Imediat ce comanda este plasata pe site sau la telefon, bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426C pleaca spre adresa ta. Avand alaturi un serviciu de livrare prompt si eficient, nu trebuie sa stai cu stres ca va trece mult timp pana cand iti vei primi produsul. Acesta va ajunge la tine in 24 de ore.

Montaj
Nu esti sigur cum se monteaza piesa comandata de tine? Nicio problema. De aceea suntem noi partenerul tau de incredere. Astfel, te vom pune in legatura cu o echipa specializata in montaj, nefiind nevoie sa te pui in pericol pe tine incercand sa instalezi singur produsul la echipamentul tau. Fii responsabil!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura