Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 424D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 424D
Cod produs
EU9FIK7R-MS
Out Of stock
Descriere
Avanseaza cu incredere in lumea fascinanta a bucselor, unde bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 424D te va uimi garantat! Mai mult decat atat, acest produs este considerat sufeltul buldoexcavatorului tau, asigurand o miscare neteda si precisa. Fabricata din materiale rezistente la uzura si la conditii de lucru diversificate, aceasta bucsa devine un semn al durabilitatii, oferindu-ti garantia ca nu va trebui sa o inlocuiesti prea curand. Deci, daca scopul cautarii tale se rezuma la performanta, durabilitate si incredere, obiectivul este indeplinit.

Cand alegi ACN Piese Utilaje, alegi mai mult decat produse de cea mai buna calitate. Alegi un partener de incredere care impartaseste aceeasi pasiune pentru excelenta ca tine. Fiecare piesa pe care o furnizam este testata si verificata pentru a ne asigura ca indeplineste cele mai ridicate standarde de performanta. Deci, cand vine vorba de alegerea furnizorului tau de piese si echipamente, nu lua decizii la intamplare. Alege ACN Piese Utilaje si alege calitatea pe care te poti baza in orice moment. Suntem increzatori ca odata ce ai experimentat nivelul nostru de calitate, vei deveni un client fidel, la fel ca multi altii inaintea ta!

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 424D - succesul afacerii tale este garantat!
Desi bucsa poate parea o piesa mica, lipsita de semnificatie, fii sigur ca aceasta detine un rol fundamental pentru buldoexcavatorul tau. Ea contribuie, in mod fundamental, la mentinerea si asigurarea functionarii optime a utilajului tau. De asemenea, se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului, asa ca nu vor exista probleme.

Consultanta gratuita - un serviciu care iti sta la dispozitie!
Nu ezita sa ne ceri sfatul, acesta este gratuit si suntem oricand la dispozitia ta. Iti vom oferi sprijn pentru depistarea cauzei si te vom ajuta sa gasesti piesa care trebuie inlocuita. Tocmai de aceea, echipa noastra este formata din profesionisti, asa ca lasa-te pe mana lor pentru rezultate optime.

Livrare
Imediat ce comanda este plasata pe site sau la telefon, bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 424D pleaca spre adresa ta. Avand alaturi un serviciu de livrare prompt si eficient, nu trebuie sa stai cu stres ca va trece mult timp pana cand iti vei primi produsul. Acesta va ajunge la tine in 24 de ore.

Montaj
Nu esti sigur cum se monteaza piesa comandata de tine? Nicio problema. De aceea suntem noi partenerul tau de incredere. Astfel, te vom pune in legatura cu o echipa specializata in montaj, nefiind nevoie sa te pui in pericol pe tine incercand sa instalezi singur produsul la echipamentul tau. Fii responsabil!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura