Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
BMDTS05O-MS
Out Of stock
Descriere
Veste extraordinara! Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428C este chiar acum pe stocul nostru! Fix ce cautai - o piesa calitativa, durabila si care se completeaza exact cu restul componentelor ce fac parte din buldoexcavatorul tau! De livrare ne ocupam noi, desi acest lucru nu e in grija ta. Si nu uita, desi e mica, e importanta! Mai precis, cu toate ca pare insignifianta, importanta bucsei intr-un utilaj este incomensurabila, fiind considerata chiar inima echipamentului tau.

Suntem mandri ca avem serviciul de consultanta gratuita, dovedit fiind faptul ca am ajutat foarte multi clienti prin intermediul acestuia. Tocmai acest lucru ne deosebeste pe noi, ACN Piese Utilaje, fata de alte firme care furnizeaza produse similare. Totodata, un alt aspect esential consta in calitatea pieselor pe care noi le oferim spre vanzare. Acestea sunt alcatuite din cele mai bune si rezistente materiale. Nu trebuie neglijat nici transportul articolelor comandate, intrucat lucram cu cea mai buna echipa pentru livrare. Asadar, piesa va ajunge la tine intr-un timp scurt.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428C - fii sigur pe calitatea oferita de ACN Piese Utilaje!
Atunci cand te afunzi in lucrari de constructii, nu uita sa apreciezi rolul crucial al bucselor si sa alegi calitatea si performanta oferite de ACN Piese Utilaje. De asemenea, aceasta piesa se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului, asa ca nu vor exista probleme.

Consultanta gratuita este a ta!
Haide la noi si vei avea parte de cele mai bune servicii! In plus, oferim, in mod gratuit, consultanta pentru tine si utilajele tale. Asadar, daca ai nelamuriri despre mentinerea, livrarea si montajul produsului, noi iti vom raspunde la toate acestea. Pentru ca echipa noastra este formata din cei mai amabili oameni, gata oricand sa te ajute, te rugam sa nu eziti!

Livrare
Ai incredere ca vei avea bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428C in 24 de ore. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online, direct e site, sau la telefon, apeland unul din specialistii nostri. In plus, daca te afli in apropiere de Bucuresti, vino la sediul nostru si ridica personal comanda!

Montaj
Nu iti risca viata montand singur piesa la echipamentul tau! Fii responsabil si apeleaza la serviciile unui specialist in domeniu! Daca nu cunosti unui, noi te vom pune in legatura cu o astfel de echipa de profesionisti, gata sa te ajute la montaj. Doar da-ne de veste ca ai nevoie.

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura