Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 422E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 422E
Cod produs
D5MT0NKY-MS
Out Of stock
Descriere
Paseste increzator in tinutul magic al bucselor, unde personajul central al povestii este bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 422E - piesa care iti pune utilajul in miscare! Mai mult, acest produs este considerat ca fiind inima buldoexcavatorului tau, asigurand o miscare lina si precisa. Bucsa este construita din materiale rezistente la uzura si la conditii extreme de lucru. Fiind un simbol al durabilitatii, mica piesa iti va oferi linistea ca nu vei mai fi nevoit, inca o data, sa o schimbi. Astfel, daca ai nevoie de performanta, durabilitate si fiabilitate, cautarile tale se opresc  aici.

Alegand ACN Piese Utilaje, alegi un sustinator al afacerii tale si un partener de incredere pentru succesul tau. In fond, reputatia noastra are drept fundament satisfactia clientilor nostri si calitatea fiecarui produs pe care il furnizam. Daca vei comanda orice piesa de pe site, garantat vei avea parte de o surpiza placuta, si anume profesionalismul nostru. Fiecare produs comandat va ajunge la tine in scurt timp, pentru ca lucram cu cei mai rapizi curieri. Acest lucru inseamna ca nu vei fi nevoit sa iti intrerupi activitatea, deoarece articolul va ajunge in posesia ta la scurt timp.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 422E - o piesa fiabila ce face fata cerintelor tale exigente!
Din punctul de vedere al rolului, bucsa prezinta o functie fundamentala in preluarea uzurii articulatiei in care este instalata. Mai mult, componenta mentionata permite bratului sa realizeze miscari de rotatie cu precizie. In plus, se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului, asa ca nu vor exista probleme.

Consultanta gratuita - chiar acum de partea ta!
Nicio obligatie financiara nu insoteste solicitarea noastra de ajutor in rezolvarea problemelor tehnice. Suntem bucurosi sa oferim asistenta in identificarea cauzelor, gasirea pieselor potrivite si furnizarea de sfaturi pretioase cu privire la montaj. Daca doresti, putem dezvolta chiar si un plan personalizat de intretinere pentru a-ti usura munca. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, o echipa de specialisti sta la dispozitia ta!

Livrare
Imediat ce comanda este plasata pe site sau la telefon, bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 422E pleaca spre adresa ta. Avand alaturi un serviciu de livrare prompt si eficient, nu trebuie sa stai cu stres ca va trece mult timp pana cand iti vei primi produsul. Acesta va ajunge la tine in 24 de ore.

Montaj
Nu esti sigur cum se monteaza piesa comandata de tine? Nicio problema. De aceea suntem noi partenerul tau de incredere. Astfel, te vom pune in legatura cu o echipa specializata in montaj, nefiind nevoie sa te pui in pericol pe tine incercand sa instalezi singur produsul la echipamentul tau. Fii responsabil!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura