Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428D
Cod produs
9QVHCB8X-MS
Out Of stock
Descriere
Specialitatea casei: bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428D - numai buna pentru buldoexcavatorul tau! Realizata din materiale de inalta calitate si rezistente la diverse conditii de munca, aceasta reprezinta alegerea sigura pentru necesitatile tale. Ea este piesa care pune in miscare si coordoneaza rotatia bratului la buldoexcavatoare. Astfel, este asigurata functionarea corecta a intregului echipament. Desi dimensiunile sale pot parea modeste, rolul sau este cu adevarat vital. Asadar…. nu subestima niciodata puterea pe care o tine un lucru asa mic!

ACN Piese Utilaje este de neoprit. Garantam ca iti oferim nu doar produse de calitate, ci si servicii prompte de livrare si consultanta gratuita. Punem la dispozitie o calitate de neegalat, astfel incat sa poti fi linistit ca utilajul tau va avea parte de cele mai bune piese de pe piata. Noi suntem partenerul tau de incredere, indiferent de nevoile tale specifice. Cu o multitudine de produse perfect adaptate utilajelor tale agricole si de constructii, suntem pregatiti sa raspundem rapid cerintelor tale.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 428D - alege fiabilitatea!
Bucsa furnizata de noi contribuie la mentinerea si asigurarea functionarii optime a utilajului tau. De asemenea, se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului, asa ca nu vor exista probleme.

Consultanta gratuita pentru clientii nostri!
Suna-ne chiar acum, iar echipa noastra de consultanti va sta la dispozitia ta cu informatii si sfaturi pretioase. Stim ca este greu sa depistezi ce piesa s-a stricat si cu care o poti inlocui. Tocmai acesta este scopul serviciului nostru de consultanta, oferita gratuit. In plus, vei putea adresa intrebari despre livrare, montaj si intretinerea piesei. Nu mai sta pe ganduri!

Livrare
Ai incredere ca vei avea bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428D in 24 de ore. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online, direct pe site, sau la telefon, apeland unul din specialistii nostri. In plus, daca te afli in apropiere de Bucuresti, vino la sediul nostru si ridica personal comanda!

Montaj
Nu iti risca viata montand singur piesa la echipamentul tau! Fii responsabil si apeleaza la serviciile unui specialist in domeniu! Daca nu cunosti unui, noi te vom pune in legatura cu o astfel de echipa de profesionisti, gata sa te ajute la montaj. Doar da-ne de veste ca ai nevoie.

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura