Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F2
Cod produs
8HMZNOXR-MS
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unei performante la costuri reduse? Atunci, bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420F2 este potrivita pentru tine. Daca vechea piesa s-a stricat si ai nevoie urgent de una noua, care sa asigure, totodata, si longevitatea productiei tale, comand-o chiar acum. In plus, cu un design precis si materiale rezistente la orice conditii de lucru, acest produs iti va depasi asteparile si vei ramane surprins. Poti avea incredere ca bucsa va functiona in parametri optimi!

Cauti un colaborator care sa te sprijine cu furnizarea pieselor agricole si de constructii pentru afacerea ta? Noi suntem cei mai potriviti pentru acest post! ACN Piese Utilaje te va sustine cu o gama diversificata de produse, concepute din materiale rezistente. Intrucat intelegem importanta ramanerii la curent cu tehnologia actuala, aceste piese de ultima generatie sunt exact ce iti trebuie. In plus, ne angajam solemn sa iti oferim cele mai bune preturi si oferte pentru a economisi bani si pentru a maximiza investitia. Noua ne pasa!

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420F2 - prietena cea mai buna a buldoexcavatorului tau!
Acest mic, dar puternic produs prezinta functia de a prelua uzura in articulatia in care este montat in cadrul echipamentului tau. Totodata, instalarea este localizata la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului.

Sfaturi personalizate, costuri zero!
Nu te teme daca inca ai nelamuriri cu privire la montaj, intretinere sau livrare. Echipa noastra iti va oferi consultanta gratuita, iar acest lucru este posibil, deoarece avem o vasta experienta in domeniu. Asadar, suntem pregatiti sa te ghidam in tainele bucselor si nu numai. Noi oferim cele mai bune solutii pentru proiectele tale!

Livrare
Imediat ce comanda este plasata pe site sau la telefon, bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420F2 pleaca spre adresa ta. Avand alaturi un serviciu de livrare prompt si eficient, nu trebuie sa stai cu stres ca va trece mult timp pana cand iti vei primi produsul. Acesta va ajunge la tine in 24 de ore.

Montaj
Nu esti sigur cum se monteaza piesa comandata de tine? Nicio problema. De aceea suntem noi partenerul tau de incredere. Astfel, te vom pune in legatura cu o echipa specializata in montaj, nefiind nevoie sa te pui in pericol pe tine incercand sa instalezi singur produsul la echipamentul tau. Fii responsabil!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura