Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420XE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420XE
Cod produs
YBX0EISL-MS
Out Of stock
Descriere
La ACN Piese Utilaje, ne pasa de succesul tau! De aceea, daca ai nevoie de bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420XE - o piesa remarcabila pentru utilajul tau, noi ti-o trimitem cat de repede se poate, fara sa iti intarzii productia. Confectionata din materiale alese, calitative si rezistente, garantam ca bucsa furnizata de noi este cea mai sigura solutie. De asemenea, cine altcineva mai ofera spre vanzare un astfel de produs la un pret atat de mic ca al nostru?

Reputatia noastra in industrie este construita pe baza satisfactiei clientilor nostri si a angajamentului pe care noi il luam fata de calitate. Comanda orice produs furnizat de ACN Piese Utilaje si vei ramane surprins! In plus, avand alaturi cele mai bune servicii de livrare, vei intra rapid in posesia piesei comandate. In acest mod, nu mai este nevoie sa pui pauza afacerii tale. Alege ACN Piese Utilaje! Alege calitatea!

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420XE - sustinatorul echipamentului tau!
Suntem siguri ca stii ca acest tip de produs se monteaza la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului, asa ca nu vor exista probleme. In plus, ceea ce face bucsa aceasta este sa preia uzura articulatiei in care este instalata.

Consultanta gratuita - un beneficiu al tau!
Consultanta gratuita face parte din angajamentul nostru fata de clienti. Suntem dedicati sa te ajutam sa obtii cele mai bune rezultate in proiectele de constructie. Contacteaza-ne astazi pentru a discuta despre nevoile tale si pentru a beneficia de experienta noastra.

Livrare
Imediat ce comanda este plasata pe site sau la telefon, bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420XE pleaca spre adresa ta. Avand alaturi un serviciu de livrare prompt si eficient, nu trebuie sa stai cu stres ca va trece mult timp pana cand iti vei primi produsul. Acesta va ajunge la tine in 24 de ore.

Montaj
Nu esti sigur cum se monteaza piesa comandata de tine? Nicio problema. De aceea suntem noi partenerul tau de incredere. Astfel, te vom pune in legatura cu o echipa specializata in montaj, nefiind nevoie sa te pui in pericol pe tine incercand sa instalezi singur produsul la echipamentul tau. Fii responsabil!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura