Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F
Cod produs
BVRFGEPU-MS
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu ai cea mai buna zi. Tocmai ti s-a stricat vechea bucsa, iar acum productia iti sta pe loc. Nu mai prelungi asteptarea si comanda imediat bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420F - un produs performant si fiabil pentru buldoexcavatorul tau. Conceput din cele mai rezistente materiale, aceasta piesa este menita sa ii confere utilajului tau o durata de activitate cat mai lunga. In acest fel, nu vei mai fi nevoit sa achizitionezi un alt produs similar la scurt timp.

In cautarea unui partener de incredere pentru afacerea ta? Desigur. ACN Piese Utilaje vrea sa fie aliatul tau, asa ca nu mai sta pe ganduri. Cu o experienta vasta in spate, suntem lideri in furnizarea articolelor agricole si de constructii, cu cel mai bun raport calitate-pret de pe piata. Astfel, produsele noastre fac parte dintr-o categorie larga, de ultima generatie. Trebuie sa fim in pas cu tehnologia, nu? Cu livrare rapida si servicii calitative, iti furnizam articolele necesare pentru a-ti mentine proiectele in grafic. Alege firma noastra si garantam longevitatea utilajelor!

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420F - produsul-cheie in functionarea corespunzatoare a buldoexcavatorului tau!
Aceasta mica, dar puternica bucsa are rolul de a prelua uzura in articulatia in care este montat in cadrul echipamentului tau. De asemenea, instalarea este localizata la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului.

Solutii gratuite pentru problemele tale!
Vino la noi si vei avea parte de cele mai bune servicii! In plus, oferim, in mod gratuit, consultanta pentru tine si utilajele tale. Asadar, daca ai nelamuriri despre mentinerea, livrarea si montajul produsului, noi iti vom raspunde la toate acestea. Pentru ca echipa noastra este formata din cei mai amabili oameni, gata oricand sa te ajute, te rugam sa nu eziti!

Livrare
Imediat ce comanda este plasata pe site sau la telefon, bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420F pleaca spre adresa ta. Avand alaturi un serviciu de livrare prompt si eficient, nu trebuie sa stai cu stres ca va trece mult timp pana cand iti vei primi produsul. Acesta va ajunge la tine in 24 de ore.

Montaj
Nu esti sigur cum se monteaza piesa comandata de tine? Nicio problema. De aceea suntem noi partenerul tau de incredere. Astfel, te vom pune in legatura cu o echipa specializata in montaj, nefiind nevoie sa te pui in pericol pe tine incercand sa instalezi singur produsul la echipamentul tau. Fii responsabil!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura