Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 434E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 434E
Cod produs
064CNDKU-MS
Out Of stock
Descriere
Cu fiecare piesa de calitate, te apropii mai mult de succes! Renuntand la bucsa uzata pentru noua bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 434E - piesa care va asigura succesul buldoexcavatorului tau, garantam o functionare imbunatatita a utilajului. De ce? Pentru ca punem pret nu doar pe calitate, ci si pe economia ta. Prin achizitionarea acestui produs, vei beneficia de o perioada extinsa in care utilajul tau va functiona optim. De asemenea, vei observa inca din prima zi de utilizare o productie sporita. Nu uita de materialul rezistent, care asigura functionarea in diverse conditii de mediu.

ACN Piese Utilaje este o companie specializata in furnizarea de utilaje agricole si de constructii. Cu o vasta experienta in domeniu, servim clienti din intreaga tara, ajutandu-i sa-si realizeze proiectele cu succes. Suntem, de asemenea, parteneri de incredere, oferind sfaturi si informatii de calitate persoanelor care aleg sa cumpere piese pentru utilaje si echipamente de la noi. Livram piese de inalta calitate, selectate cu grija si le aducem la tine in cel mai scurt timp posibil.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 434E - rezistenta inegalabila pentru utilajul tau!
Nu te mai chinui sa afli ce face o bucsa! Noi iti raspundem chiar acum: acest tip de piesa este utilizata pentru a prelua uzura articulatiei in care este instalata. Totodata, este bine de stiu ca bucsa se monteaza la tija cilindrului cupei din spate a buldoexcavatorului.

Cauti consultanta cu zero lei? Hai la noi!
Suntem aici pentru a face o diferenta in viata ta, dar si in afacerea ta. La ACN  Piese Utilaje, oferim servicii de consultanta gratuita, pentru a dezvolta solutii durabile. Ne concentram pe nevoile tale specifice si colaboram, pentru a gasi raspunsuri creative la provocarile tale. Indiferent daca te afli in cautarea unor strategii, solutii pentru afacerea ta sau raspunsuri in legatura cu intretinerea pieselor, suntem aici pentru a te ajuta. Contacteaza-ne astazi pentru o sesiune de consultanta personalizata si gratuita.

Livrare
Bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 434E va fi expediata catre tine imediat ce comanzi folosind una dintre cele doua metode pe care le avem disponibile: direct pe site-ul nostru sau apeland la numerele de contact afisate pe pagina noastra. Vei primi aceasta piesa in aproximativ 24 de ore.

Montaj
Ai nevoie de asistenta cu montajul acestui produs? Pentru a face acest proces mai facil, poti conta pe serviciile noastre! Colaboram cu o echipa de mecanici experimentati, intotdeauna gata sa intervina direct la locatia utilajului tau. Pentru propria ta siguranta si pentru cea a celor din jurul tau, te rugam sa nu incerci sa inlocuiesti piesa singur!

Specificatii tehnice
- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura