Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 420XE

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420XE
Cod produs
ZKFX1YGD-MS
Out Of stock
Descriere
Fii increzator sa explorezi domeniul bucselor! Suntem aici cu exact ceea ce ai nevoie - bucsa sanie rotire brat Caterpillar 420XE - una dintre piesele esentiale pentru a restabili functionarea optima a utilajului tau! Asadar, putem confirma ca aceasta bucsa reprezinta o dovada concreta a durabilitatii excelente si a calitatii superioare, care cu siguranta va depasi asteptarile tale pe termen lung. Mai mult decat atat, oferta noastra este garantata pentru intretinerea si repararea echipamentului tau, fiind o optiune sigura si de incredere!

Te invitam sa vizitezi ACN Piese Utilaje, universul tehnologiei moderne! Aici, vei gasi rafturi ordonate, cu zeci de mii de piese, astfel incat nu va exista nicio defectiune pe care sa nu o putem rezolva intr-un timp record! Cu siguranta, vei fi impresionat de modul in care echipa noastra te intampina cu empatie si responsabilitate de fiecare data cand ne contactezi. Nu ezita sa ne suni pentru orice problema tehnica, pentru ca suntem aici sa o rezolvam intr-o clipita!

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 420XE - asiguram longevitatea utilajului tau!
Bucsa, aparent doar o piesa mica, prezinta o functie esentiala in asigurarea unei miscari de rotatie precise si fara probleme a utilajului tau. Aceasta componenta are un aport crucial in mentinerea si functionarea optima a buldoexcavorului. Ai incredere in calitatea produselor noastre! Ai incredere in ACN Piese Utilaje! Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

La ACN Piese Utilaje, vei gasi mereu ghidare gratuita!
Suntem alaturi de cerintele tale! De la bun inceput, am optat pentru crearea acestui serviciu de consultanta gratuita pentru a raspunde rapid nevoilor tale. Suntem constienti de importanta timpului pentru afacerea ta! Colaborand cu noi, vei experimenta doar avantaje. Prin intermediul serviciului nostru gratuit de consultanta, vei beneficia de identificarea corecta a problemelor si de interventii la fata locului. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi!

Livrare
Piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420XE poate fi ridicata acum de la depozitul nostru, aflat in apropiere de Bucuresti. Comanda telefonic sau direct de pe site si bucsa va pleca acum spre tine, urmand sa ajunga la tine acasa in 24 de ore.

Montaj
Montajul trebuie executat cu atentie, deoarece o instalare gresita poate pune in pericol viata ta, a persoanelor din jur si poate duce la rezultate nedorite. Pentru a preveni astfel de situatii, recomandabil este sa apelezi la ajutorul unui profesionist. Daca nu cunosti un specialist, te vom ajuta noi sa gasesti unul. In acest mod, vei putea savura, in deplina siguranta, calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura