Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Cod produs
Z2UW4LIS-MS
Out Of stock
Descriere
Te-ai impotmolit in sute de cautari si tot nu ai gasit bucsa sanie rotire brat Caterpillar 416C - piesa de care ai nevoie pentru utilajul tau? Esti in locul potrivit! Realizata din materiale de cea mai buna calitate, bucsa asigura durabilitate, iar rezistenta in fata uzurii si a conditiilor de lucru difficile se dovedeste a fi una exceptionala. Avand un design bine stabilit, aceasta garanteaza o miscare fluida si precisa a bratului din spate, sporind, in acest fel, eficienta si productivitatea in proiectele de constructii. Produsul nostru reprezinta alegerea sigura si de incredere pentru intretinerea si repararea echipamentului tau.

ACN Piese Utilaje este aici pentru a raspunde nevoilor celor care isi desfasoara activitatea in agricultura si constructii, domenii notorii pentru solicitarile lor intense. In aceste industrii, unde sincopele in munca zilnica pot surveni in orice moment, cauzate de defectiuni tehnice neasteptate, echipamentele reprezinta coloana vertebrala a productivitatii. Desi aceste utilaje pot fi masive, sunt supuse unei uzuri constante si, din pacate, reparatiile devin neprevazute. Cu toate acestea, suntem aici pentru a oferi solutii durabile. Clientii nostri pot avea incredere in ACN Piese Utilaje, pentru a le furniza piese si servicii de cea mai inalta calitate.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 416C - construim durabil!
De o importanta fundamentala pentru a asigura miscarea precisa si fara probleme a bratului, aceasta componenta are rolul crucial de a sustine si de a stabiliza bratul posterior, facilitandu-i rotatia la un unghi specific. Utilizatorii pot avea incredere deplina in performanta si functionarea impecabila a echipamentului lor, stiind ca aceasta parte joaca un rol esential in mentinerea si asigurarea functionarii optime a buldoexcavatorului. Prin aceasta, contribuie semnificativ la succesul proiectelor de constructii si la sporirea eficientei operationale.

Consultanta gratuita este salvarea ta!
Astfel, te incurajam sa ne contactezi la orice numar de telefon afisat pe site, iar echipa noastra de experti te va ajuta cu orice informatie ai nevoie: livrare, intretinere, montaj. Cu astfel de specialisti alaturi de tine, te asiguram ca problema ta va deveni floare la ureche.

Livrare
Bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416C pleaca exact acum din depozitul nostru si se indreapta catre tine, urmand sa intri in posesia ei in mai putin de 24 de ore. Noi suntem flexibili si iti oferim doua modalitati de a plasa comanda: direct pe site sau poti apela la orice numar de telefon.

Montaj
Doresti ajutor cu montajul acestui produs? Pentru a face procesul mai usor, ai incredere in serviciile noastre! Lucram alaturi de o echipa de mecanici experimentati, mereu pregatiti sa intervina direct la locatia utilajului tau. Pentru siguranta ta si a celor din jurul tau, nu incerca sa inlocuiesti piesa singur!

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura