Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
1LDCWU9I-MS
Out Of stock
Descriere
Tocmai ti s-a stricat bucsa? Stim, nu este placut, dar noi avem solutia! Produsul nostru - bucsa sanie rotire brat Caterpillar 420E - este fix ceea ce cauti! Cu un design simplu si precis, confectionata din materiale de inalta calitate si cu o rezistenta durabila, nu vei mai avea nevoie de altceva. In acest mod, te vei putea bucura de utilajul tau pentru foarte multa vreme. Ce mai stai? Haide sa o comanzi.

ACN Piese Utilaje este la dispozitia ta, oferind o plaja diversificata de produse potrivite pentru utilajele tale, pe care le folosesti in agricultura si la constructii. Tu ne comunici cerintele tale, iar noi suntem aici pentru a raspunde rapid. Mai mult, echipa noastra amabila este gata sa iti ofere servicii de cea mai inalta calitate, iar sfaturile vor fi adaptate nevoilor tale specifice.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 420E - pentru echipamente fiabile!
Scopul primordial al bucsei consta in asigurarea unei rotatii precise si sigure a bratului buldoexcavatorului. In plus, aceasta componenta permite rotatia sa aiba loc la un unghi corespunzator. Cu bucsa noastra, vei putea sa-ti indeplinesti sarcinile cu eficienta, iar munca ta va genera rezultate deosebite. Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Ajutorul nu costa nimic!
Nu ezita sa ne ceri sfatul, acesta este gratuit si suntem oricand la dispozitia ta. Iti vom oferi sprijin pentru depistarea cauzei si te vom ajuta sa gasesti piesa care trebuie inlocuita. Tocmai de aceea, echipa noastra este formata din profesionisti, asa ca lasa-te pe mana lor pentru rezultate optime.

Livrare
Stim ca esti nerabdator sa iti primesti piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420E cat mai curand, pentru ca… time is money! Tinem cont de tine, asa ca, in 24 de ore, produsul nostru va ajunge la utilajul tau. In plus, avem doua modalitati prin care tu poti plasa comanda: direct pe site ori ne poti suna la oricare dintre numerele de telefon afisate pe pagina noastra. Daca te afli in apropierea sediului nostru, poti ridica personal piesa comandata.

Montaj
Montajul trebuie facut cu atentie, deoarece o instalare incorecta poate afecta rezultatele si poate pune in pericol persoanele din jur. Pentru a evita astfel de neplaceri, iti recomandam sa consulti un specialist, iar daca nu cunosti unul, iti vom facilita noi legatura. In acest fel, te vei putea bucura di plin de calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura