Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416E
Cod produs
W308BC1U-MS
Out Of stock
Descriere
Te indemnam sa explorezi, cu incredere, universul magic al bucselor. Aici, personajul principal este bucsa sanie rotire brat Caterpillar 416E - una din piesele esentiale, care asigura buna functionare a utilajului tau. Mai mult, calitatea remarcabila si materialul rezistent contribuie la o utilizare longeviva a piesei, ceea ce iti va depasi asteptarile in mod garantat! In plus, oferta noastra este sustinuta de garantia pentru intretinerea si repararea echipamentului tau, fiind cea mai sigura alegere. Asa ca… ce mai stai?

ACN Piese Utilaje este ghidul tau care te ajuta sa cercetezi taramul pieselor pentru utilaje agricole si de constructii. Cu un astfel de aliat alaturi de tine, nu te vei impotmoli in cautari fara rezultate. Asadar, daca ne ai pe noi de partea ta, tu vei fi pregatit sa iti usurezi munca. In plus, nu uita de calitatea superioara care sta la baza confectionarii oricarei piese pe care noi o oferim catre vanzare.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 416E - performanta fara compromis!
Desi bucsa poate parea o piesa mica, lipsita de importanta, fii sigur ca aceasta detine un rol fundamental pentru buldoexcavatorul tau. Ea contribuie, in mod fundamental, la mentinerea si asigurarea functionarii optime a utilajului tau. Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Descopera consultanta noastra fara taxe ascunse!
Nu ezita sa ne ceri sfatul, acesta este gratuit si suntem oricand la dispozitia ta. Iti vom oferi spriin pentru depistarea cauzei si te vom ajuta sa gasesti piesa care trebuie inlocuita. Tocmai de aceea, echipa noastra este formata din profesionisti, asa ca lasa-te pe mana lor pentru rezultate optime.

Livrare
Suntem constienti ca timpul tau este pretios, asa ca serviciile de livrare pentru piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416E sunt rapide si eficiente, ajungand la tine acasa in cel mult 24 de ore. Cu un simplu apel sau o solicitare online, noi ti-am si trimis bucsa. Si daca esti in apropiere, fa-ne o vizita la sediu, in apropiere de Bucuresti, unde poti sa ridici personal comanda.

Montaj
Daca montajul este realizat ca la carte, nu exista motive de ingrijorare. Noi iti recomandam sa fii responsabil si sa apelezi cu incredere la un profesionist. In acest fel, te asiguri ca nu vor exista neplaceri ulterioare si nici nu vei pune alte persoane in pericol! Daca nu cunosti un specialist, stai fara griji, iti vom trimite noi unul. Deja ne-am ocupat de tot.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura