Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
BYJTRLI9-MS
Out Of stock
Descriere
Suntem constienti ca gasirea unei piese pentru utilajul tau poate fi o sarcina dificila. Astfel, iti prezentam produsul bucsa sanie rotire brat Caterpillar 420D - o componenta ingenioasa, care iti va ajuta buldoexcavatorul. Ce o diferentiaza fata de alte bucse de pe piata? Ei bine, la noi, calitatea primeaza. Asa ca, materialele de o calitate exceptionala si usuoara intretinere ii confera o rezistenta deosebita, permitandu-ti sa te bucuri de utilajul tau pentru un timp indelungat.

Cand colaborezi cu noi, obtii o experienta tehnica personalizata si ai parte numai de servicii de inalta performanta! Compania noastra, ACN Piese Utilaje, este foarte populara, avand pe stoc numai piese de calitate pentru utilaje agricole si de constructii. Din acest motiv, clientii aleg aceasta firma, dar si pentru implicarea noastra si sfaturile oferite.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 420D - pentru miscari line si precise!
Functia esentiala a bucsei are in vedere asigurarea unei rotatii clare si sigure a bratului buldoexcavatorului. In acelasi timp, aceasta componenta permite ca rotatia sa se desfasoare sub un unghi adecvat. Cu bucsa noastra alaturi, vei putea indeplini sarcinile cu succes, iar munca ta va fi cu adevarat eficienta. Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Orientare gratuita catre succes!
Consultantii nostri vor oferi intotdeauna cele mai bune recomandari. Ei te vor ajuta sa iti alegi piesa ce necesita inlocuire, iti vor pune la dispozitie un expert in domeniu pentru a-ti facilita munca si, de asemenea, vor fi alaturi de tine la orice pas pentru indrumare gratuita.

Livrare
Tinem cont de faptul ca esti grabit ca piesa bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420D sa ajunga acasa la tine. Tocmai de aceea, daca o comanzi acum, vei intra in posesia ei in 24 de ore. In plus, avem doua modalitati prin care tu poti plasa comanda: direct pe site ori ne poti suna la oricare dintre numerele de telefon afisate pe pagina noastra. Daca te afli in apropierea sediului nostru, poti ridica personal piesa comandata.

Montaj
Ai nevoie de asistenta sa montezi acest produs? Noi suntem aici sa te ajutam! Colaboram cu o echipa de mecanici cu experienta, intotdeauna gata sa intervina direct la adresa in care se afla utilajul tau. Pentru a fi sigur ca atat tu, cat si cei din jurul tau sunteti in siguranta, te sfatuim sa nu incerci sa inlocuiesti piesa de unul singur.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura