Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa sanie rotire brat spate Caterpillar 420F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F2
Cod produs
M6ZV390X-MS
Out Of stock
Descriere
Chiar acum ai ocazia sa faci un upgrade pentru utilajul tau, astfel incat sa obtii o eficienta sporita. Asadar, renunta la vechea bucsa, care s-a stricat si incearca bucsa sanie rotire brat Caterpillar 420F2 - numai buna pentru rezultate mult mai eficiente! Dar de ce ar fi aceasta piesa a noastra cheia catre o performanta augumentata? Ei bine, trasaturile principale, care definesc produsul, sunt:  materiale excelente, putere de munca si intretinere usoara.

ACN Piese Utilaje este aici pentru tine, avand o gama diversificata de produse numai bune pentru utilajele tale agricole si de constructii. Tu ne spui ce nevoi ai, iar noi iti raspundem cu promptitudine. Asadar, ACN Piese Utilaje este aliatul tau principal. In plus, echipa noastra este gata sa iti ofere cele mai bune servicii si sfaturi personalizate, in functie de solicitarile tale.

Bucsa sanie rotire brat Caterpillar 420F2 - punctul tau ideal de sprijin!
Scopul primordial al bucsei consta in asigurarea unei rotatii precise si sigure a bratului buldoexcavatorului. In plus, aceasta componenta permite rotatia sa aiba loc la un unghi corespunzator. Cu bucsa noastra, vei putea sa-ti indeplinesti sarcinile cu eficienta, iar munca ta va genera rezultate deosebite. Piesa se monteaza la sania rotire a bratului din spate al buldoexcavatorului.

Consultanta gratuita pentru visul tau!
Un prim pas este sa ne apelezi la oricare din numerele de telefon afisate pe site. Consultantii nostri pot identifica cu precizie piesa pentru utilajul tau, chiar si cu un set minim de date tehnice. Mai mult, echipa ACN Piese Utilaje este extrem de bine pregatita, iar eficienta este cuvantul-cheie care ne reprezinta. Si ca sa stii… serviciul nostru de consultanta chiar e gratuit!

Livrare
Aceasta bucsa sanie rotire brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420F2 poate fi ridicata imediat de la depozitul nostru, aflat in apropiere de Bucuresti. Comanda telefonic sau direct de pe site si bucsa va pleca acum spre tine, urmand sa ajunga la tine acasa in 24 de ore.

Montaj
Este fundamental sa asamblezi fiecare piesa cu precizie, iar la fel de importanta este calitatea de care dispune aceasta. Timpul este o resursa epuizabila, motiv pentru care reparatiile ce intervin iar si iar nu isi au locul. Asadar, daca ai nevoie de un expert care sa te ajute la montaj, insa nu cunosti unul, nu ezita sa ne contactezi pentru a te pune in legatura cu o echipa de specialisti.

Specificatii tehnice

- Diametru exterior: 84mm
- Diametru interior: 70mm
- Inaltime: 32mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura