Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere H-cilindru cupa spate Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Cod produs
9XB54I8C-AP
Out Of stock
Descriere
Ceea ce un motor este pentru o masina, bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 428B este pentru un buldoexcavator. Este elementul care ofera stabilitate si precizie in miscare. Astfel poti fi sigur ca fiecare lucrare pe santier se desfasoara cu maxima eficienta si in siguranta. Aceasta piesa, aparent simpla, reprezinta o veriga indispensabila in lantul de functionare al buldoexcavatorului. Cu acest component contribuie semnificativ la performanta si fiabilitatea utilajului tau. Adauga in componenta masianariei tale aceasta bucsa si ai sa sa vezi cum toate proiectele tale sunt finalizate la termen!

Desi pare foarte simplu, ca sa poti obtine rezultatele promise de la bucsa noastra trebuie sa fii atent la un lucru. Este important ca piesa pe care o vrei sa fie si cea potrivita pentru buldoexcavatorul tau. Stim ca este greu sa iti dai seama cateodata pe care bucsa sa o alegi. De aceea am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu doar un apel telefonic, colegii nostri te vor indruma in luarea deciziile corecte legate de utilajul tau. ACN Piese Utilaje vrea doar ce este mai bun pentru afacerea ta!

Bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 428B  - piesa care defineste performanta si fiabilitate
Cu o structura solida si o rezistenta uimitoare la uzura, aceasta bucsa pentru buldoexcavator promite o durata de viata indelungata si fiabilitate pe termen lung. Aceasta va face fata cu brio impacturilor si solicitarilor grele ale locurilor de munca dificile. Rolul principal al bucsei este ce a crea o punte intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora socurile dintre acestea. Eliminand vibratiile puternice resimtite de utilaj, durata de functionare a componentelor lui este prelungita.

Serviciul de consultanta tehnica gratuit te ajuta mereu sa iei deciziile corecte!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Livrare
Asa cum iti raspundem rapid la telefon, la fel iti trimitem si piesele comandate. Plaseaza comenzi online sau prin telefon, iar bucsa prindere H-cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428B va ajunge la tine in doar 24 de ore!

Montaj
Asa cum te-am obisnuit, iti oferim produse si servicii de cea mai inalta calitate, gandite pentru tine. Dar ca aceste produse sa ramane la calitatea lor superioara, ele trebuie montate corespunzator. Aceasta bucsa se monteaza la prinderea H din cilindru cupa spate. Sugeram sa apelezi intotdeauna la un mecanic autorizat pentru montarea pieselor. Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit pentru mai multe detalii.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura