Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere oala cilindru cupa-brat Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Cod produs
8BMRDQKU-AP
Out Of stock
Descriere
Buldoexcavatorul, un colos al constructiilor, este nucleul fiecarui santier. Cu forta si agilitatea sa, acest titan metalic face imposibilul sa devina posibil. Cu toate acestea, ca si in cazul unei orchestre bine dirijate, fiecare detaliu conteaza. Aici bucsa prindere oala cilindru cupa-brat telescopic Caterpillar 428B intra in scena. Desigur, la prima vedere, bucsa poate parea o componenta minora in comparatie cu utilajul. Chiar si asa, bucsa este o piesa cheie care asigura conexiunea stabila intre oala cilindru cupe si bratul telescopic. Acest element discret dar esential este responsabil pentru mentinerea integritatii intregului sistem si pentru performanta optima a buldoexcavatorului.

La ACN Piese Utilaje, suntem constienti ca fiecare detaliu conteaza in lumea constructiilor. Prin intermediul serviciului nostru de consultanta tehnica gratuit, te asistam in alegerea bucsei potrivite pentru buldoexcavatorul tau. Echipa noastra de experti este aici pentru a te ghida si a te ajuta sa alegi piesa cea mai adecvata. Doar asa, fiecare operatiune a utilajului tau se va desfasura cu precizie si eficienta. Alatura-te ACN Piese Utilaje si construieste cu incredere!

Bucsa prindere oala cilindru cupa-brat telescopic Caterpillar 428B - pregatita sa iti sustina utilajul chiar si in cele mai dure conditii!
In comparatie cu un buldoexcavator, bucsa este un element atat de mic incat poate parea neimportant. In realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. Bucsele au rolul de a amortiza vibratiile cauzate de doua metale care se lovesc, iar in cazul oalei cilindru ridicare cupa fata, acest lucru se intampla la fiecare utilizare. De aceea iti recomandam sa folosesti aceasta bucsa pentru buldoexcavator. Ii vei oferi masinariei tale sansa de a sta mai mult timp pe santier si mai putin timp in service. Odata cu aceasta bucsa alegi fiabilitate si prelungirea vietii componentelor utilajului tau.

ACN Piese Utilaje iti ofera produse si servicii de calitate superioara!
Pentru ca vrem ca tot ce am mentionat mai sus sa devina realitate, iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul consultantilor nostri, vei primi solutiile speciale pentru utilajul tau. Pe langa informatii despre produs, poti afla tot ce este de stiut despre mentenanta, montaj si altele.

Livrare
Pentru ca tu sa te convingi de calitatea serviciilor noastre iti oferim produsul prin livrare in doar 24 de ore! Plaseaza o comanda online sau prin telefon, iar bucsa prindere oala cilindru cupa-brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 428B va ajunge la tine chiar maine!

Montaj

Bucsele sunt elemente importante in cadrul unui utilaj, iar ele trebuie puse la locul potivit in pozitia corecta. Cel mai bine se poate intampla asta atunci cand un mecanic autorizat intervine si monteaza piesa. Chiar si asa, in cazul in care nu cunosti vreunul, apeleaza la noi! Prin serviciul de consultanta tehnica te vom ghida catre unul din service-urile noastre partenere. Acest produs se monteaza la prinderea oala cupa cilindru pe bratul telescopic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura