Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere oala cilindru cupa-brat Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
8TORG9X3-AP
Out Of stock
Descriere
Pentru un buldoexcavator care se inalta deasupra santierului, fiecare miscare, fiecare detaliu conteaza. Si in mijlocul acestui spectacol se afla bucsa prindere oala cilindru cupa-brat telescopic Caterpillar 428C - micul gigant indispensabil. Chiar daca bucsa nu straluceste la fel de intens ca celelalte componente, ea se numara printre cele mai importante piese. Aceasta joaca rolul de legatura dintre oala cilindru cupe si bratul telescopic, mentinand totul in armonie si echilibru. Cu toate ca pare discreta, bucsa lucreaza neincetat pentru a asigura functionarea optima a intregului echipament.

La ACN Piese Utilaje, ne mandrim cu solutii excelente pe care ti le oferim. Cu ajutorul serviciului nostru de consultanta tehnica gratuit, poti face alegerea bucsei perfecte atat de usoara! Impreuna ne vom asigura ca buldoexcavatorul tau va executa fiecare miscare cu precizie si va straluci pe santier. Alege intelepciunea si experienta ACN Piese Utilaje! Noi suntem mereu pregatiti sa te ajutam si sa te sfatuim!

Daca buldoexcavatorul tau are nevoie de putin ajutor, atunci bucsa prindere oala cilindru cupa-brat telescopic Caterpillar 428C este solutia
Functionand ca o articulatie esentiala, bucsa permite buldoexcavatorului sa efectueze miscari precise si sa execute cu eficienta sarcinile pe santier. Durabilitatea sa si capacitatea de a rezista la solicitari extreme sunt caracteristici cheie care contribuie la extinderea duratei de viata a masinariei tale si la reducerea costurilor de intretinere.

Cand ai probleme, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica
Intr-o lume in continua schimbare, luarea deciziilor corecte devine din ce in ce mai cruciala pentru succesul afacerii tale. La ACN Piese Utilaje, intelegem acest aspect si suntem gata sa te sprijinim in fiecare etapa a drumului. Cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, poti obtine raspunsuri la intrebari si solutii pentru orice provocare intalnesti. Suntem aici pentru a te ajuta sa stralucesti in lumea afacerilor.

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca bucsa prindere oala cilindru cupa-brat telescopic pentru buldoexcavator Caterpillar 428C va fi livrata la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj

Calitatea produselor pe care ti le oferim este superioara, dar ca ea sa se resimta este necesar un montaj corect. Pentru a nu deteriora produsul sau utilajul, noi iti sugeram sa mergi la un mecanic autorizat. In cazul in care nu cunosti vreunul, poti apela la noi. Serviciul nostru de consulnta tehnica gratuit te va indruma catre cel mai apropiat service partener. Acest produs se monteaza pe bratul telescopic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura