Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere H-cilindru cupa spate Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
SXBE93GI-AP
Out Of stock
Descriere
Desi nu pare, bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 428C este magicianul santierului! Poate ca nu face trucuri cu palaria, dar va face ca toate ingrijorarile tale legate de buldoexcavator sa dispara. Desi nu este mereu aclamata pentru talentul ei, bucsa aceasta iti va oferi un spectacol al fiabilitatii si eficientei. Cu o asemenea piesa in componenta, buldoexcavatorul tau este pregatit sa dea viata oricarui proiect ambitios!

Ca magia sa se resimta cu adevarat, este necesar sa fie indeplinit un singur criteriu. Produsul pe care tu doresti sa-l cumperi trebuie sa fie cel potrivit cu utilajul pe care-l detii. Nu este deloc usor sa faci alegerea corecta, mai ales cand exista o diversitate enorma de variante. Daca te simti complesit de situatie, noi iti sarim in ajutor! Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit, iar colegii nostri te vor lamuri imediat. Cu ajutorul unui expert nu vei gresi niciodata!

Foloseste bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 428C pentru a finaliza orice proiect fara surprize neplacute!
Bucsa, in ciuda dimensiunilor sale mici, detine un rol urias in cadrul oricarui utilaj. Imagineaza-ti-o ca pe un mic pivot silentios in inima utilajului tau. Ea faciliteaza miscarea lina a componentelor, contribuind la precizia operatiunilor de constructie. Fara bucsa potrivita, fiecare miscare ar fi o provocare, iar uzura ar fi inevitabila. Asadar, pentru buldoexcavatorul tau, bucsa va fi un erou tacut care asigura eficienta si durabilitate in fiecare zi de munca.

ACN Piese Utilaje are raspunsurile pregatite!
Pentru ca vrem ca tot ce am mentionat mai sus sa devina realitate, iti oferim serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu ajutorul consultantilor nostri, vei primi solutiile speciale pentru utilajul tau. Pe langa informatii despre produs, poti afla tot ce este de stiut despre mentenanta, montaj si altele.

Livrare
Suntem mai rapizi decat niste soricei in cautare de branza! Cu serviciul nostru de livrare rapida, bucsa prindere H-cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428C te va gasi mai repede decat poti spune ‘excavatie’. Comanda acum online sau prin telefon si nu vei fi nevoit sa astepti cu zilele. Bucsa ta va ajunge la tine in doar 24 de ore ca tu sa te poti intoarce la cele importante - sapaturile si distractia pe santier. Prin curierii nostri, bucsa ajunge la tine chiar a doua zi!

Montaj
Bucsele, desi pare ele a fi simple, asamblarea acestora nu este niciodata usoara. Acest produs se monteaza pe prinderea H de la cilindru cupa spate. Cu gandul la tine si la utilajul tau, noi iti sugeram sa lasi montajul pe mana profesionistilor. Un mecanic autorizat va reusi intotdeauna sa se ocupe de utilajul tau cel mai bine. Pentru mai multe detalii, suna la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura