Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
EAXR6J2M-AP
Out Of stock
Descriere
Acest nou produs pentru buldoexcavator este cheia pentru functionarea sa optima. Fabricata din materiale de inalta calitate, bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428C este rezistenta la uzura si asigura performanta de durata utilajului tau. Bucsa noastra face diferenta in productivitatea santierului tau. Investeste in calitatea si durabilitatea echipamentului cu acest nou produs. Buldoexcavatorul tau iti va multumi!

Atunci cand vine vorba de utilajul tau, stim ca vrei doar ce este mai bun. De aceea noi am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Alaturi de ACN vei putea achizitiona produsele potrivite pentru tine si nevoile buldoexcavatorului tau. Asteptam sa ne suni si sa te lamurim in legatura cu orice ai nevoie. Suntem aici pentru afacerea ta!

Comanda acum bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 428C  pentru ca detaliile fac diferenta
Bucsa este mica, dar esentiala. Ea actioneaza ca o legatura pivotanta, permitand partilor metalice sa se miste cu fluiditate. Prin reducerea frecarii si a uzurii, bucsa contribuie la mentinerea durabilitatii si functionarii optime a buldoexcavatorului pe o perioada lunga de timp. In aceste conditii, bucsa devine un element fundamental pentru performanta utilajului tau in cadrul proiectelor de constructie.

Cu serviciul nostru de consultanta tehnica alaturi nu poti da gres!
Stim cat de mult vrei ca buldoexcavatorul tau sa functioneze optim. Tocmai de asta am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Este foarte greu sa alegi bucsa corecta pentru utilajul tau, mai ales cand la fiecare cautare gasesti atatea modele diferite. Cu un singur apel telefonic, consultantii nostri te vor indruma catre piesa ideala pentru tine. Nu va mai fi nevoie sa cauti neincetat. Noi mereu avem solutia.

Livrare
Nu prea intelegem cum reusesc sa faca asta, dar livratorii nostri nu dau gres niciodata! Comanda acum online sau prin telefon bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 428C si va ajunge la tine in 24 de ore. Plasezi azi comanda, maine te bucuri deja de calitatea produselor ACN.

Montaj
Fiecare dintre noi este bun la cate ceva. Unii dintre noi suntem buni la manevrat utilaje, iar altii la reparatul lor. De aceea, atunci cand vine vorba despre montajul bucsei cumparate, lasa un expert sa se ocupe. Noi mereu te vom indruma catre un mecanic specializat. Poti apela la serviciul nostru de consultanta tehnica si iti vom recomanda unul dintre service-urile partenere. Cu un montaj corect, buldoexcavatorul tau se va bucura la maxim de bucsa cea noua.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura