Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416B
Cod produs
9FWDRM1S-AP
Out Of stock
Descriere
Lumea din care facem parte este defapt un ecosistem extrem de bine pus la punct, in care toata vietatile conteaza. Incepand cu cele mai mari si mai fioroase animale, pana la cele mai mici insecte toate au un rol foarte clar, iar in absenta uneia totul se duce de rapa. Desi pare o comparatie deplasata, exact la fel sunt gandite si utilajele tale de pe santier. De accea azi iti prezentam bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416B - o piesa mica, dar necesara. Ca intregul buldoexcavator sa functioneze optim, acesta are nevoie de o asemena bucsa care creeaza o legatura intre piesele grele de metal.

Precum un ecosistem, asa functionam si noi aici la ACN. Pe langa aceste produse de inalta calitate si textele potrivite care sa le insoteasca, avem si un serviciu de consultanta care sa te ajuta pe tine. Pentru orice nelamurire, intrebare sau informatie iti stam la dispozitie. Astfel cream un ecosistem care se asigura ca utilajul tau functioneaza fara probleme.

Pentru bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 416B nimic nu este prea greu!
Asa cum am mentionat mai sus, bucsa are un rol crucial in functionarea buldoexcavatorului. Ea se monteaza pentru a crea o conexiune intre doua metale, cu scopul de  a ameliora vibratiile cauzate de acestea. Astfel, utilajul tau va putea sa isi face treaba grea pe santier fara ca tu sa te ingrijorezi de starea acestuia o foarte lunga perioada de timp. Nu ezita cand vine vorba de munca ta!

Oricand ai nevoie de noi, suntem la un telefon distanta!
Noi mereu ne gandim la toate detaliile ca tu sa ai o experienta cat mai placuta atunci cand cauti lucrurile de care ai nevoie. Stim cat de confuz te poate face vasta cantiate de produse calitative pe care le avem. Ca tu sa fii sigur ca ceea ce comanzi e ceea ce ti se potriveste am creat un serviciu de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare sau nelamurire iti stam la dispozitie.

Livrare
Pentru ca la ACN facem parte dintr-un ecosistem echilibrat, nu doar plasarea comenzilor se face rapid, ci si livrarea. Comanda chiar azi bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 416B la noi pe site sau chiar si telefonic, iar ea va ajunge la tine maine! Nu stim cum, dar curierii nostri nu dau gres niciodata.

Montaj
Bucsele sunt elemente importante in cadrul unui utilaj, iar ele trebuie puse la locul potivit in pozitia corecta. Cel mai bine se poate intampla asta atunci cand un mecanic autorizat intervine si monteaza piesa. Chiar si asa, in cazul in care nu cunosti vreunul, apeleaza la noi! Prin serviciul de consultanta iti oferim inclusiv sfaturi despre montajul corect al bucsei.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura