Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere H-cilindru cupa spate Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
ASEWPDLT-AP
Out Of stock
Descriere
Asa cum suntem obisnuiti din istorie, lucrurile care par a fi marunte au consecinte care schimba demersul total al vietii. Asemenea este si bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 436C atunci cand vine vorba despre santiere si buldoexcavatoare. Aceasta bucsa are o calitate unica: poate face diferenta intre o zi obisnuita pe santier si una extraordinara. Este ca un element de puzzle care se potriveste perfect si face ca intregul tablou al constructiei sa prinda viata. Daca si tu iti doresti sa ai doar zile dintre cele mai bune atunci cand ai un termen de respectat, foloseste bucsa noastra!

Deciziile nu se iau niciodata usor. Iar atunci cand vien vorba de ceva valoros, precum buldoexcavatorul tau, treaba devine si mai grea. Pentru ca aici la ACN Piese Utilaje mereu ne gandim la tine si la afacerea ta iti aducem o solutie. Ca tu sa cumperi mereu rapid si usor piesa potrivita poti apela la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit! Unul dintre expertii nostri va fi bucuros sa te ajute si sa iti ofere informatiile necesare in timp util.

Bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 436C - alege performanta si fiabilitate
Bucsa are rolul de a crea legatura stransa dintre doua elemente de metal. In timpul functionarii, piesele de metal se ating intre ele, cauzand vibratii. Cu aceasta bucsa in componenta buldoexcavatorului tau, vibratiile respective vor fi amortizate. Astfel, perioada de functionare a utilajului, dar si durata de viata a pieselor de metal va fi prelungita. Comanda acum bucsa noastra pentru a te asigura ca buldoexcavatorul tau are parte de multe zile lucrate, si mai putine zile in service.

Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit… si mereu disponibil!
La ACN mereu punem accentul pe calitate si vrem ca si tu sa ai parte de o experienta placuta alturi de noi. De aceea iti sugeram sa apelezi cu incredere la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit! Cu un singur apel telefonic te putem ajuta, indruma si raspunde la orice fel de intrebare ai avea despre produsele noastre.

Livrare
Pentru ca totul sa mearga bine, iar tu sa poti sa iti folosesti utilajul in conditii optime, livrarea produselor se face in 24 de ore. Comanda chiar acum bucsa prindere H-cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 436C online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine!

Montaj
Desi o bucsa atat de mica iti poate da impresia ca e simpla si usor de montat, s-ar putea sa te inseli.Aceasta bucsa se monteaza la prinderea H de la cilindru cupa spate. Asa ca inainte sa te apuci de ceva, noi iti sugeram sa apelezi la un mecanic autorizat. Doar in urma unui montaj corespunzator te vei putea bucura de calitatea superioara a produsului.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura