Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa oala cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 436C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436C
Cod produs
ROK7EZGY-AP
Out Of stock
Descriere
In lumea constructiilor, exista elemente care, desi nu primesc multa atentie, au un impact urias asupra eficientei utilajelor. Una dintre aceste piese necunoscute, dar esentiale, este bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 436C. Chiar daca poate parea insignifianta, bucsa are un rol vital in asigurarea functionarii corecte a pieselor metalice din componenta buldoexcavatorului.

Stim cat de tare iti doresti ca utilajul tau sa fie eficient, fiabil si puternic pentru a finaliza orice proiect la termen. Cu ajutorul acestei bucse, buldoexcavatorul tau va performa ca niciodata. Daca doresti sa achizitionezi aceasta piesa apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Cu un apel vei afla tot ce este de stiut!

Cumpara bucsa cilindru ridicare cupa fata Caterpillar 436C si ai sa vezi imbunatatiri inca din prima zi!
Aceasta unica piesa este un maestru al simplitatii, dar si al durabilitatii. Ea minimizeaza frecarea si uzura, facand posibile miscarile fara efort ale buldoexcavatorului. In felul ei, bucsa joaca un rol esential in mentinerea performantei optime si a sigurantei pe santier. Alaturi de bucsa potrivita, utilajul tau este de neinvins.

Mai ai nedumeriri? ACN Piese Utilaje este aici sa te ajute!
Alegerile corecte nu se fac niciodata usor; mai ales daca nu esti sigur de deciziile tale. Pentru ca ne dorim doar ce este mai bun pentru tine si utilajul tau, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un simplu apel telefonic te putem ajuta sa cumperi bucsa potrivita pentru buldoexacavtorul tau.

Livrare
Fiindca la ACN Piese Utilaje totul este despre calitate, livrarile produselor nu sunt o exceptie. Comanda azi bucsa oala cilindru ridicare cupa fata pentru buldoexcavator Caterpillar 436C online sau prin apel telefonic, iar curierii nostri dragi vor ajunge la tine in doar 24 de ore! Ai citit bine; comanzi azi, maine ajunge la tine.

Montaj
Calitatea produselor pe care ti le oferim este superioara, dar ca ea sa se resimta este necesar un montaj corect. Pentru a nu deteriora produsul sau utilajul, noi iti sugeram sa mergi la un mecanic autorizat. In cazul in care nu cunosti vreunul, poti apela la noi. Serviciul nostru de consulnta tehnica gratuit iti ofera sfaturi si indicatii despre montajul corespunzator al pieselor cumparate.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura