Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 428C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428C
Cod produs
Z1DQ4I78-MS
Out Of stock
Descriere
Sa alegi o piesa pe care trebuie sa o inlocuiesti cu cea stricata nu e tocmai usor, mai ales cand nu stii ce model sa alegi dintr-o multitudine de astfel de piese. Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 428C este exact ceea ce cautai! De ce suntem asa de siguri? Pentru ca stim ca ai nevoie de calitate, intretinere usoara si rezistenta indelungata. Acestea sunt trasaturile produsului perfect pentru necesitatile tale. In plus, bucsa vine la pachet cu o forma precisa, clara, lucru ce iti va permite sa o fixezi cu usurinta in locul specific de montaj. Noi vrem sa iti fim alaturi pe termen lung. De aceea, la fiecare achizitionare a unei piese, cuvantul de ordine va fi: excelenta! Vei ramane impresionat de calitatea serviciilor noastre, de modul in care lucram si cat de repede ajunge produsul la tine acasa.

Te invitam calduros in marele nostru depozit! Aici vei gasi un paradis al pieselor pentru utilajele tale. Sediul nostru, ACN Piese Utilaje, este dotat in permanenta cu produse, astfel ca mereu exista stocuri ale celor mai vandute articole. Daca nu stii ce model se potriveste pentru ceea ce ai tu acasa, atunci lasa totul pe mainile noastre. Avem o echipa care se ocupa special cu astfel de situatii. Procesul e foarte simplu: tu doar vei raspunde la intrebarile pe care acestia ti le adreseaza. De asemenea, noi oferim si un serviciu de exceptie, foarte util clientilor nostri: consultanta gratuita!

Performanta pe masura, cu o bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 428C de top!
Bucsa este o componenta esentiala  pentru o varietate de echipamente si masini. Ea are un rol crucial in asigurarea miscarii linistite si fara frecare in articulatii. Locul in care aceasta piesa se monteaza este la articulatia cupei din spate a buldoexcavatorului. Aceasta locatie strategica permite miscarea controlata si precisa a componentelor si, pentru a asigura o functionare cat mai buna, produsul trebuie instalat de catre un specialist.

Consultanta gratis pentru alegeri informate!
Fii informat mereu si alege consultanta noastra pe care o oferim gratuit pentru clienti! Noi iti vom raspunde la toate neclaritatile tale. Astfel, vei sti, garantat, detalii despre livrare, montaj intretinere, dar si altele. Consultantii nostri sunt deschisi la orice intrebari ai avea, fiind dornici sa te ajute cate mai curand. Nu mai sta si vino la noi!

Livrare
Rapid ca fulgerul! Asa va fi livrata piesa bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428C in mainile tale! Tu doar da-ne de stire ca vrei sa o comanzi, prin telefon sau direct pe site, completand formularul nostru. Si daca te afli in apropierea Bucurestiului, fa-ne o vizita la sediu!

Montaj
Montajul sigur al unei piese este esential pentru ca aceasta sa functioneze corect si eficient. Daca nu dispui de toate instrumentele necesare, pentru a realiza singur instalarea produsului la echipamentul tau ori daca nu stii exact cum se monteaza, te rugam sa nu faci acest lucru pe cont propriu! Asadar, recomandarea noastra este sa apelezi la un specialist. Daca nu cunosti unul, noi iti vom facilita legatura cu o echipa super bine pregatita, gata sa te ajute oricand!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura