Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416C
Cod produs
TS9FDA6B-MS
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu iti imaginezi viata utilajului tau fara bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416C - o componenta esentiala, care se ocupa de functionarea corecta si eficienta a articulatiei acestuia. Asadar, noi iti prezentam aceasta bucsa ca un element de precizie in cadrul buldoexcavatorului tau. In plus, datorita formei adecvate pe care o are, o astfel de piesa se potriveste perfect in articulatia echipamentului tau. Fiind conceput din cel mai rezistent material, produsul va „supravietui” celor mai dificile conditii de lucru. Acest lucru este un avantaj major pentru buzunarul tau.

ACN Piese Utilaje este o firma care comercializeaza piese de schimb pentru utilaje agricole si de constructii, avand o experienta vasta in acest domeniu. Suntem mandri de faptul ca oferim solutii complete si perfecte pentru clientii nostri, iar calitatea pe care noi o furnizam catre ei este ceea ce ne defineste. De asemenea, cu o echipa de profesionisti, de oameni calificati, suntem gata sa te ajutam sa iti indeplinesti obiectivele. Si, nu in ultimul rand, ceea ce ne-a facut pe noi cunoscuti consta chiar in consultanta gratuita pe care o oferim clientilor nostri, ajutandu-i de fiecare data sa isi gaseasca piesele potrivite.

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416C - o punte intre lumea statica si lumea dinamica!
Care este rolul bucsei? Aceasta piesa este proiectata pentru a se potrivi perfect in acea zona a utilajului tau si pentru a permite miscarea lina a altor componente. Mai mult, piesa are scopul de a reduce frecarea si uzura articulatiei in locul in care este montata. Acest lucru contribuie la sporirea duratei de viata a componentelor si la cresterea eficientei utilajului tau. De asemenea, este important de stiut ca acest produs se instaleaza la articulatia cupei din spate a buldoexcavatorului.

Alege acest produs, iar consultanta e din partea casei!
Daca nu stii cum sa iti alegi piesa ce necesita inlocuire sau daca nu stii exact ce componenta a utilajului tau s-a defectat, esti unde trebuie! Lasa-te pe mainile noastre, iar echipa ACN Piese Utilaje iti va oferi exact ceea ce ai nevoie. In plus, daca doresti sa ne adresezi intrebari despre livrare, montaj, intretinere sau alte asemenea, nu ezita! Noi avem alaturi numai oameni cu experienta, oameni amabili si oameni profesionisti!

Livrare
Avem o veste minunata! Bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416C va fi livrata in timp record - 24 de ore! Stim ca esti entuziasmat chiar acum, pentru ca maine bucsa va fi in posesia ta. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online sau sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina noastra. Si inca ceva… daca te afli in apropiere de Bucuresti, poti sa ridici produsul chiar tu, de la sediul nostru!

Montaj
Cel mai important lucru pentru noi este ca tu sa fii in siguranta. Asadar, noi recomandam clientilor nostri sa nu monteze piesa comandata pe cont propriu, deoarece acest lucru poate conduce la ranirea lor sau la un montaj defectuos. Apeleaza la un specialist in domeniu. Daca nu cunosti pe cineva cu experienta, care te-ar putea ajuta, contacteaza-ne imediat si rezolvam problema. Iti vom trimite cel mai bun echipaj din apropierea ta.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura