Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416F
Cod produs
VKEOUSYA-MS
Out Of stock
Descriere
N lumea utilajelor de constructiilor si agricole, o piesa, modesta ca marime, avea o dorinta arzatoare: sa fie mereu in lumina reflectoarelor. Ea a cochetat cu diverse echipamente, dar avea o mare problema - se defecta de fiecare data, tocmai din cauza atentiei sporite pe care si-o dorea. Insa toate acestea s-au schimbat de cand a aparut o versiune mai buna si mai puternica a vechii bucse: bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416F - produsul care confera buldoexcavatorului tau eficienta de care are nevoie. Aceasta componenta mica este confectionata din cele mai rezistente materiale, fapt ce duce la un trai mai lung alaturi de utilajul tau.

Cand te gandesti la ACN Piese Utilaje, te gandesti la calitate, profesionalism si exigenta! Noi avem mereu grija de echipamentele tale agricole si de constructie prin excelenta pe care o oferim. Suntem lideri pe piata in domeniul nostru de activitate, lucru ce ne ofera mai multa credibilitate pentru clientii nostri. Tu doar ne spui ce necesitati ai, iar noi deja ne ocupam!

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416F - fundatia pentru miscarea perfecta!
Rolul bucsei? Super simpu! Bucsa este piesa ce asigura o functionare eficienta echipamentului tau si care preia uzura articulatiei in locul in care este montata. Te intrebi unde se instaleaza? La fel de simplu! La articulatia cupei din spate a buldoexcavatorului. Asadar, cu toate informatiile puse la punct, nu mai pierde vremea si cumpara chiar acum bucsa-minune!

Consultanta gratuita - un cadou al nostru pentru tine!
Nu este niciun deranj sa ne adresezi intrebari despre modul de functionare a unei piese anume ori despre cum se intretine aceasta. In plus, poti sa ne intrebi si despre montaj ori livrare. Toate acestea pentru ca avem alaturi cea mai buna echipa, formata din profesionisti adevarati, care iti vor oferi sfaturi pretioase. Tine cont de ele cand faci alegerea achizitionarii unui produs pentru buldoexcavatorul tau.

Livrare
Avem o veste minunata! Bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416F va fi livrata in timp record - 24 de ore! Stim ca esti entuziasmat chiar acum, pentru ca maine bucsa va fi in posesia ta. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online sau sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina noastra. Si inca ceva… daca te afli in apropiere de Bucuresti, poti sa ridici produsul chiar tu, de la sediul nostru!

Montaj
Cel mai important lucru pentru noi este ca tu sa te afli in siguranta. Asadar, noi recomandam clientilor nostri sa nu monteze piesa comandata pe cont propriu, deoarece acest lucru poate conduce la ranirea lor. De aceea, apeleaza la un specialist in domeniu. Daca nu cunosti pe cineva cu experienta care te-ar putea ajuta, contacteaza-ne imediat si rezolvam problema. Iti vom trimite cel mai bun echipaj care se ocupa cu instalarea pieselor la echipamente.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura