Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
9CYEQXWF-MS
Out Of stock
Descriere
Excelenta si rezistenta s-au intalnit la jumatate, formand bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420D - o piesa de nelipsit din utilajul tau, acum pe rafturile din depozitul nostru! Piesa este special conceputa pentru a prelua uzura articulatiei si pentru o functionare mult mai buna a echipamentului tau. Materialele rezistente si calitative sunt doi aliati de incredere, care ii confera bucsei o durata de viata sporita. Noua ne pasa de tine si de echipamentul tau, asa ca vei beneficia nu doar de un super pret, dar si de o performanta de exceptie. Apeleaza-ne cu incredere, caci suntem aici pentru tine!

Pentru utilajele de constructii, iti punem la dispozitie o gama diversificata de piese de schimb si consumabile, la cele mai bune preturi! Indiferent ce lucrari de santier ai de efectuat - daca doresti sa construiesti o casa noua sau sa renovezi o proprietate existenta - suntem aici pentru a oferi solutii complete si eficiente. Si in sectorul agricol, ne concentram pe a te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate cu utilajele pe terenul tau. Oferim calitate superioara la orice produs comandat! Suntem dedicati sa te sprijinim in cresterea productivitatii in afacerea ta!

Eficienta are numele: bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420D - o piesa premium!
In cadrul complexului mecanism al unui buldoexcavator, bucsa joaca un rol deosebit de important. Ea se instaleaza la articulatia cupei din spate a echipamentului, unde trebuie sa faca fata presiunilor si solicitarilor ridicate. Bucsa asigura o miscare lina si fara frecare intre componentele mobile, contribuind astfel la mentinerea stabilitatii si eficientei buldoexcavatorului.

Alegeri intelepte cu informatii gratis!
Consultanta noastra gratuita iti va oferi perspective noi, valoroase, asupra alegerilor pe care le vei face in viitorul apropiat: de la achizitionarea unui produs pentru utilajul tau pana la intretinerea periodica a acestuia. De asemenea, daca tii cont de informatiile pe care le primesti de la noi, vei avea parte de un succes garantat cu functionarea optima a buldoexcavatorului tau. In plus, poti sa ne adresezi intrebari si despre livrare ori montaj. Noi suntem aici pentru tine!

Livrare
Piesa ta - bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420D - este pregatita pentru expediere. Va ajunge la destinatie in urmatoarele 24 de ore. Tu doar plaseaza comanda online sau la telefon si lasa totul pe seama noastra. Abia asteptam sa iti facem ziua mai frumoasa!

Montaj
Nu te expune riscurilor, montand singur piesa comandata! Recomandarea noastra este sa lucrezi responsabil si sa apelezi la un expert care sa te ajute cu montajul. Daca nu cunosti o astfel de persoana, atunci suna-ne si imediat te vom pune in legatura cu un specialist al montajului. In acest fel, vei aprecia calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura