Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416E
Cod produs
CMNUD30P-MS
Out Of stock
Descriere
Stii ce aveti tu si buldoexcavatorul tau in comun? Atat tu, cat si utilajul tau, aveti nevoie de produse calitative. Asadar, iti prezentam faimoasa bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416E - elementul de legatura intre componente ale acestuia. Stim ca nu vrei sa aloci zilnic bani pe astfel de piese. De aceea, avem in atentie sa iti oferim o bucsa ce a luat „nastere” numai din materiale rezistente. In acest fel, te vei bucura de functionarea corecta a echipamentului tau cat de mult posibil. Si, iata o supriza: nu necesita prea multa intretinere. Nu ca e fantastic? Haide, da-ne un telefon si noi aranjam totul pentru tine.

Stii deja ca ACN Piese Utilaje este lider pe piata pieselor de schimb pentru utilaje agricole si de constructie. Noi avem in echipa numai persoane profesioniste si cu o experienta bogata in domeniu. Alege-ne ca parteneri pentru afacerea ta si vei avea parte de cele mai bune produse! Avand o gama variata de articole, ai de unde alege pentru fiecare model de utilaj. Da-ne un telefon si noi ne ocupam de tot. In plus, cuvantul de ordine este: calitate!

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416E - eficienta miscarii incepe la ACN Piese Utilaje!
Te confrunti cu o mare problema, nu stii exact ce face produsul pe care noi il vindem. De aceea suntem noi aici. Bucsa are un rol multiplu: pe de o parte, asigura preluarea uzurii din locul in care este montata, iar pe de alta parte, garanteaza o functionare corecta si fara probleme. Ea poate preveni incurcarea sau blocarea componentelor aflate in miscare. Unde se instaleaza? La articulatia cupei din spate a buldoexcavatorului!

Iti oferim consultanta pentru alegerea produselor! Gratis!
Ce mai astepti? ACN Piese Utilaje iti este alaturi cu o echipa de consultanti. Astfel, daca intampini probleme sau nu stii ce piesa trebuie schimbata la buldoexcavatorul tau, noi ne vom ocupa de acest aspect. In plus, ne poti adresa intrebari despre cat de des trebuie intretinuta piesa, cum se realizeaza montajul si cat dureaza exact livrarea. Daca ai tu si alte intrebari, nu fi timid! Echipa noastra e prietenoasa si lucreaza cu profesionalism, exact asa cum ne place noua!

Livrare
Avem o veste minunata! Bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416E va fi livrata in timp record - 24 de ore! Stim ca esti entuziasmat chiar acum, pentru ca maine bucsa va fi in posesia ta. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online sau sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina noastra. Si inca ceva… daca te afli in apropiere de Bucuresti, poti sa ridici produsul chiar tu, de la sediul nostru!

Montaj
Cel mai important lucru pentru noi este ca tu sa te afli in siguranta. Asadar, noi recomandam clientilor nostri sa nu monteze piesa comandata pe cont propriu, deoarece acest lucru poate conduce la ranirea lor. De aceea, apeleaza la un specialist in domeniu. Daca nu cunosti pe cineva cu experienta care te-ar putea ajuta, contacteaza-ne imediat si rezolvam problema. Iti vom trimite cel mai bun echipaj care se ocupa cu instalarea pieselor la echipamente.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura