Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420F

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F
Cod produs
0U9QML7J-MS
Out Of stock
Descriere
Pe taramurile necunoscute ale pieselor pentru utilajele agricole si de constructii, isi face aparitia bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420F - una din cele mai importante componente ale echipamentului tau. Acest produs este cel care ii confera putere de miscare lina. De asemenea, prin intermediul piesei, buldoexcavatorul tau va functiona optim si corect, deci nu va fi nevoie sa iti faci griji despre problema achizitionarii unei alte bucse asemanatoare, la un interval scurt de timp.

La ACN Piese Utilaje, ne mandrim cu angajamentul nostru fata de calitate si excelenta. Fiecare produs pe care il oferim este selectat cu atentie si testat pentru a ne asigura ca raspunde celor mai exigente standarde. Suntem aici pentru a fi partenerii tai de incredere, sprijinindu-te in dezvoltarea echipamentelor tale, in mod sustenabil. De asemenea, calitatea este cuvantul de ordine pentru noi si ne asiguram ca fiecare produs pe care il furnizam indeplineste toate conditiile pentru a functiona asa cum a fost gandit. Suntem mandri sa fim alaturi de utilajele tale. Contacteaza-ne astazi si descopera ce putem face pentru tine!

Pentru un flux de lucru lin, alege bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420F - piesa perfecta pentru buldoexcavatorul tau!
Bucsa este o piesa discreta, dar esentiala, in functionarea buldoexcavatoarelor. Aceasta se instaleaza la articulatia cupei din spate a echipamentului, acolo unde trebuie sa reziste la presiuni si solicitari considerabile. Rolul bucsei este de a facilita miscarea fluida a componentelor mobile si de a reduce frecarea, ceea ce prelungeste durata de viata a echipamentului.

Consultanta gratuita te asteapta!
Te-ai plafonat in detalii pe care nu le intelegi? Stai calm! ACN Piese Utilaje iti este de mare ajutor prin faptul ca iti pune la indemana o echipa de oameni minunati, care iti vor raspunde instant la orice nelamuriri ai avea. Nu mai sta pe ganduri si intreaba-i despre livrare, montaj, intretinere sau orice iti mai ridica probleme. Cu noi alaturi de tine, iti vei optimiza garantat bugetul!

Livrare
Piesa ta - bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420F - este pregatita pentru expediere. Va ajunge la destinatie in urmatoarele 24 de ore. Tu doar plaseaza comanda online sau la telefon si lasa totul pe seama noastra. Abia asteptam sa iti facem ziua mai frumoasa!

Montaj
Nu te expune riscurilor, montand singur piesa comandata! Recomandarea noastra este sa lucrezi responsabil si sa apelezi la un expert care sa te ajute cu montajul. Daca nu cunosti o astfel de persoana, atunci suna-ne si imediat te vom pune in legatura cu un specialist al montajului. In acest fel, vei aprecia calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura