Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420E
Cod produs
SR3T75CG-MS
Out Of stock
Descriere
Ia un loc si haide sa vorbim despre bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420E - o piesa inovatoare pentru utilajul tau. Ceea ce face ca acest produs sa fie unul cu adevarat deosebit consta in calitatea si profesionalismul cu care acesta este realizat. In plus, materialele sunt rezistente si iti vor permite sa lucrezi cu bucsa in orice conditii si factori de mediu. Nu uita nici de raportul excelent pret/calitate! Acesta iti va permite sa ai parte de cel mai bun produs la un pret infim. Toate acestea pentru ca ne pasa de buzunarul tau! Gandeste economic!

Calitatea si satisfactia clientilor sunt prioritatile noastre. Fiecare produs din oferta noastra este selectat cu atentie si testat, pentru a ne asigura ca indeplineste cele mai exigente standarde. Suntem gata sa colaboram cu tine la fiecare achizitie si sa iti oferim consultanta specializata pentru a te ajuta sa faci cele mai bune alegeri. Suna chiar acum la unul din numerele noastre de telefon si nu vei regreta!

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420E - proiectata pentru a rezista la conditii extreme!
In lumea utilajelor, bucsa este un element vital, mai ales in cazul buldoexcavatoarelor. Aceasta se instaleaza cu precizie la articulatia cupei din spate a echipamentului, asigurandu-se ca miscarea acestuia este fara probleme si eficienta. Bucsa este responsabila pentru reducerea uzurii si pentru mentinerea stabilitatii, permitand buldoexcavatorului sa functioneze la parametrii optimi.

Alegeri informate, costuri zero!
Noi te vom ghida la fiecare pas! Intreaba orice consultant din echipa ACN Piese Utilaje despre alegerea corecta a unei piese, modul de intretinere, livrare sau montaj si vei avea un raspuns la scurt timp. Noua ne pasa nu numai de afacerea ta, dar si de timpul tau, fiind o resursa limitata. De aceea, cu noi, poti lucra fara probleme.

Livrare
Piesa ta - bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420E - este pregatita pentru expediere. Va ajunge la destinatie in urmatoarele 24 de ore. Tu doar plaseaza comanda online sau la telefon si lasa totul pe seama noastra. Abia asteptam sa iti facem ziua mai frumoasa!

Montaj
Nu te expune riscurilor, montand singur piesa comandata! Recomandarea noastra este sa lucrezi responsabil si sa apelezi la un expert care sa te ajute cu montajul. Daca nu cunosti o astfel de persoana, atunci suna-ne si imediat te vom pune in legatura cu un specialist al montajului. In acest fel, vei aprecia calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura