Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416D
Cod produs
KL3S1U5R-MS
Out Of stock
Descriere
Stop! Pune pauza tuturor cautarilor anterioare, pentru ca tocmai ai un castigator: bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416D - o mica, dar utila componenta mecanica, utilizata pentru o miscare armonioasa intre piesele buldoexcavatorului tau. In fapt, calitatea este cuvantul de ordine la noi, iar acest lucru te ajuta pe tine sa fii increzator in produsele pe care ACN Piese Utilaje le ofera spre vanzare. Mai trebuie sa stii ca, daca alegi sa investesti acum in bucsa, in urmatoarea perioada vei sta linistit. Te intrebi de ce? Pentru ca alegem tot ce e mai bun pentru tine, iar ceea ce noi vindem este fabricat numai din materiale rezistente! Nu mai pierde nicio clipa si vino repede sa afli cat de bine functioneaza acest produs!

Vrem ceea ce e mai bun pentru tine, motiv pentru care iti stam mereu la dispozitie cu cea mai diversificata gama de produse de pe piata! La noi, ai ocazia sa te consulti cu experti in domeniu si sa le ceri sfaturi. Avem o istorie bogata in spate, iar cuvintele-cheie care definesc ACN Piese Utilaje sunt: profesionalism, calitate, experienta, standarde inalte. Vino la noi in depozit si vei ramane surprins de multitudinea de produse - avem nenumarate piese de schimb, accesorii si consumabile pentru utilajele din domeniul agricol si de constructii! Oferim calitate!

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416D - pentru o miscare fara efort!
Reducerea frecarii si preluarea uzurii! Acestea sunt functiile de baza ale unei bucse. In plus, prelungirea duratei de viata a echipamentului tau este si ea asigurata in acest fel. Forma concreta a bucsei prezinta un aport semnificativ la performanta si durabilitatea articulatiei buldoexcavatorului tau. Ce mai trebuie sa stii despre produs este ca el se monteaza la articulatia cupei din spate a buldoexcavatorului.

Tu vino cu nelamuriri, iar noi ti le clarificam pe gratis!
Special pentru tine, am conceput un serviciu special, care presupune consultanta gratuita. Noi iti clarificam toate nelamuririle pe care le ai. Asadar, poti sa ne intrebi despre livrare, montaj, intretinere sau chiar despre cum sa iti alegi exact produsul ce trebuie schimbat, care sunt factorii de care trebuie sa tii cont si cum sa procedeaza cu instalarea acestuia.

Livrare
Avem o veste minunata! Bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416D va fi livrata in timp record - 24 de ore! Stim ca esti entuziasmat chiar acum, pentru ca maine bucsa va fi in posesia ta. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online sau sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina noastra. Si inca ceva… daca te afli in apropiere de Bucuresti, poti sa ridici produsul chiar tu, de la sediul nostru!

Montaj
Cel mai important lucru pentru noi este ca tu sa te afli in siguranta. Asadar, noi recomandam clientilor nostri sa nu monteze piesa comandata pe cont propriu, deoarece acest lucru poate conduce la ranirea lor. De aceea, apeleaza la un specialist in domeniu. Daca nu cunosti pe cineva cu experienta care te-ar putea ajuta, contacteaza-ne imediat si rezolvam problema. Iti vom trimite cel mai bun echipaj care se ocupa cu instalarea pieselor la echipamente.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura