Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416
Cod produs
0O1LTX7M-MS
Out Of stock
Descriere
Te-ai gandit vreodata cum ar arata viata buldoexcavatorului tau fara bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416 -  piesa care ii da viata? Noi iti prezentam acest produs fabulos, conceput din materiale alese, speciale pentru utilajul tau. De asemenea, bucsa este gandita inca de la realizarea sa pentru a fi una rezistenta. In acest fel, tu vei evita sa cumperi, ulterior, inca o piesa de acest fel. Deci, este o economie pentru buzunarul tau, dar si o investitie pe termen lung pentru afacerea ta! Nu mai sta pe ganduri si suna-ne chiar acum sa iti facem o oferta buna si de nerefuzat!

Compania noastra se ocupa cu furnizarea si distribuirea de piese de schimb si accesorii, de consumabile pentru utilajele agricole si de constructii. Iti dai seama, daca ne ai pe noi alaturi de tine, viata ta va fi mult mai usoara. Acest lucru se datoreaza faptului ca suntem cei mai priceputi in acest domeniu. De asemenea, calitatea produselor noastre este de necontestat, iar raportul pret/ calitate iti va satisface cerintele exigente pe care le ai. Alege-ne pe noi, ACN Piese Utilaje, drept partener de incredere pentru utilajele din firma ta si nu vei regreta!

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 416 - o piesa numai buna pentru echipamentul tau!
In ceea ce priveste rolul ei, o asemenea bucsa este o importanta piesa din sistemul de creare a utilajului tau. Aceasta este utilizata pentru a asigura o miscare linistita si fara frecare intre cele doua componente ale echipamentului. Mica piesa este conceputa pentru a prelua uzura articulatiei, in locul in care este montata. De asemenea, este important de stiut ca acest produs se instaleaza la articulatia cupei din spate a buldoexcavatorului.

Consultanta gratuita este cadoul nostru pentru tine!
Daca ne ai pe noi alaturi de tine, iti vei putea indeplini obiectivele cu succes! Noi oferim cel mai bun serviciu de consultanta, iar pe langa faptul ca vei primi cele mai ofertante informatii, vei face acest lucru pe gratis! Da, ai citit bine! Consultanta gratis! Ce presupune? Ei bine, tu ne intrebi despre montaj, intretinere, livrare si multe altele. Echipa noastra amabila iti va raspunde la toate neclaritatile.

Livrare
Avem o veste minunata! Bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416 va fi livrata in timp record - 24 de ore! Stim ca esti entuziasmat chiar acum, pentru ca maine bucsa va fi in posesia ta. Tot ce trebuie sa faci e sa plasezi comanda online sau sa ne suni la unul dintre numerele de telefon afisate pe pagina noastra. Si inca ceva… daca te afli in apropiere de Bucuresti, poti sa ridici produsul chiar tu, de la sediul nostru!

Montaj
Cel mai important lucru pentru noi este ca tu sa fii in siguranta. Asadar, noi recomandam clientilor nostri sa nu monteze piesa comandata pe cont propriu, deoarece nu este cea mai buna varianta. Apeleaza la un specialist in domeniu. Daca nu cunosti pe cineva cu experienta care te-ar putea ajuta, contacteaza-ne imediat si rezolvam problema. Iti vom trimite cel mai bun echipaj din apropierea ta.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura