Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420F2
Cod produs
RH67EM81-MS
Out Of stock
Descriere
Esti pregatit sa iti achizitionezi bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420F2 - piesa care iti va imbunatati vizibil echipamentul? In caz afirmativ, iata cateva detalii necesare: produsul este conceput din cele mai calitative materiale, numai bune pentru o viata lunga alaturi de buldoexcavatorul tau. Mai mult, iti oferim un produs care prezinta o forma precisa, ce se potriveste perfect cu restul componentelor utilajului tau. Si te rugam sa ai in vedere consultanta gratis, pe care o oferim clientilor nostri!

Bine ai venit la ACN Piese Utilaje, liderul in industria articolelor pentru utilaje agricole si de constructii! De-a lungul anilor, am oferit servicii si produse de inalta calitate, de la consultanta gratuita si livrare in timp record pana la piese pentru utilajele tale. Avem o reputatie solida pentru angajamentul nostru fata de calitate, precum si pentru capacitatea noastra de a avea stoc permanent. Cu echipamente moderne si o echipa de specialisti calificati, suntem gata sa te ajutam sa iti materializezi viziunile.

Bucsa articulatie cupa spate Caterpillar 420F2 - cu aceasta piesa vei experimenta o miscare mai lina si eficienta!
Bucsa, o mica dar esentiala componenta, ocupa un loc central in functionarea corecta a buldoexcavatoarelor. Plasata strategic la articulatia cupei din spate a echipamentului, bucsa permite miscarea lina si precisa a componentelor, evitand frecarea excesiva. Cu ajutorul bucsei, stabilitatea si eficienta buldoexcavatorului sunt mentinute la un nivel optim.

La noi, consultanta e gratuita!
Cu ani de experienta in spate, suntem gata sa te indrumam spre alegerile corecte in ceea ce priveste piesele pentru utilajele tale agricole si de constructie. Echipa noastra lucreaza la standarde inalte si iti va explica, in mod rabdator, ce trebuie sa stii inainte sa achizitionezi un produs de la noi pentru echipamentul tau. In plus, tu poti sa adresezi intrebari despre livrare, montaj, intretinere, dar si in legatura cu alte subiecte.

Livrare
Piesa ta - bucsa articulatie cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420F2 - este pregatita pentru expediere. Va ajunge la destinatie in urmatoarele 24 de ore. Tu doar plaseaza comanda online sau la telefon si lasa totul pe seama noastra. Abia asteptam sa iti facem ziua mai frumoasa!

Montaj
Nu te expune riscurilor, montand singur piesa comandata! Recomandarea noastra este sa lucrezi responsabil si sa apelezi la un expert care sa te ajute cu montajul. Daca nu cunosti o astfel de persoana, atunci suna-ne si imediat te vom pune in legatura cu un specialist al montajului. In acest fel, vei aprecia calitatea produselor noastre.

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura