Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 420D
Cod produs
4P6YGRSW-MS
Out Of stock
Descriere
Cand vine vorba de calitate la un pret accesibil, noi iti prezentam bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420D - piesa furnizata de ACN Piese Utilaje. Ceea ce o caracterizeaza sunt urmatoarele elemente: durabilitatea, rezistenta, materialele calitative din care este realizata. Nu mai sta pe ganduri si comanda chiar acum bucsa!

ACN Piese Utilaje este partenerul tau de incredere, indiferent de nevoile tale. Cu o plaja diversificata de produse perfecte pentru utilajele tale agricole si de constructii, suntem gata oricand sa raspundem rapid cerintelor tale. Echipa noastra de specialisti este aici pentru a oferi consultanta si solutii adaptate necesitatilor tale. Indiferent daca ai nevoie de piese sau de sfaturi, suntem aici sa te sustinem.

Bucsa tija cilindru cupa spate Caterpillar 420D - partenerul tau de nadejde in miscare!
Nu este suficient doar sa cumperi o bucsa, ci trebuie sa ii intelegi rolul. De aceea, noi iti vom spune exact ce face acest produs. Mai intai, referitor la functia asa, acesta asigura o miscare lina si preia uzura din articulatia utilajului in care este montat. De asemenea, instalarea este localizata la tija cilindru a cupei din spate a buldoexcavatorului.

Consultanta gratuita - pasul tau catre excelenta!
La ACN Piese Utilaje, nu oferim doar produse de inalta calitate, ci si consultanta gratuita pentru a-ti alege bucsele perfecte. Cu expertiza noastra vasta, suntem aici pentru a raspunde la intrebarile tale si a gasi solutii personalizate pentru nevoile tale. Alege calitatea, alege consultanta noastra si descopera cum bucsele pot face diferenta in afacerea ta. Contacteaza-ne astazi pentru o evaluare gratuita.

Livrare
Bucsa tija cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 420D pleaca spre tine chiar acum daca vei comanda prin intermediul uneia din cele doua modalitati, pe care noi ti le punem la dispozitie: direct pe site sau apelandu-ne, la numerele de contact afisate pe pagina noastra. Vei intra in posesia acestei piese in mai putin de 24 de ore.

Montaj
Doresti ajutor cu montajul acestui produs? Pentru a face procesul mai usor, ai incredere in noi! Lucram alaturi de o echipa de mecanici experimentati, mereu pregatiti sa intervina direct la locatia utilajului tau. Pentru siguranta ta si a celor din jurul tau, nu incerca sa inlocuiesti piesa singur!

Specificatii tehnice

- Dimensiune: 50x63x46mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura