Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere H-cilindru cupa spate Caterpillar 438C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438C
Cod produs
J7WY4UXB-AP
Out Of stock
Descriere
Desi poate parea modesta in comparatie cu buldoexcavatorul imens pe care il sustine, bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 438C are o personalitate unica in lumea constructiilor. Ea este ca un maestru ninja al santierului. Miscandu-se cu gratie, fara a atrage atentia asupra ei, se asigura ca fiecare miscare este executata cu precizie. Astfel fiecare sarcina este indeplinita cu eficienta in timp util. Acest mic “ninja” al constructiilor este secretul succesului pe santier si este gata sa te surprinda cu puterea ei neobisnuita.

Ca micul luptator sa te poate ajuta, el trebuie sa se potriveasca cu buldoexcavatorul tau. Daca echipa nu are o coeziune, misiune nu poate fi indeplinita. Daca ai nevoie de ajutor in privinta alegerii bucsei ideale pentru utilajul tau, ACN Piese Utilaje iti sta la dispozitie. Apeleaza la serviciul nostru de consultanta tehnuica gratuit pentru orice informatie ai nevoie. Colegii nostri iti vor oferi inclusiv sfaturi utile despre mententata componentei si altele.

Foloseste bucsa prindere H-cilindru cupa Caterpillar 438C pentru a performa in toate proiectele tale!
Bucsa, in ciuda dimensiunilor sale mici, detine un rol urias in lumea constructiilor. Imagineaza-ti-o ca pe un mic pivot silentios in inima utilajului tau. Ea faciliteaza miscarea lina a componentelor, contribuind la precizia operatiunilor de constructie. Fara bucsa potrivita, fiecare miscare ar fi o provocare, iar uzura ar fi inevitabila. Asadar, pentru buldoexcavatorul tau, bucsa va fi un erou tacut care asigura eficienta si durabilitatea in fiecare zi de munca.

Pentru mai multe informatii poti oricand apela la serviciul de consultanta tehnica!
Alegerile corecte nu se fac niciodata usor; mai ales daca nu esti sigur de deciziile tale. Pentru ca ne dorim doar ce este mai bun pentru tine si utilajul tau, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Cu un simplu apel telefonic te putem ajuta sa cumperi bucsa potrivita pentru buldoexacavtorul tau.

Livrare
Pentru ca te-am obisnuit cu produse si servicii de calitate, vrem sa ramai cu o impresie buna pana la final. Astfel ca bucsa prindere H-cilindru cupa spate pentru buldoexcavator Caterpillar 438C va fi livrata la adresa ta in doar 24 de ore! Comenzile se pot plasa online, dar si prin telefon, iar produsul va ajunge la tine maine ca tu sa te poti folosi de el cat mai rapid!

Montaj
Calitatea unui produs se resimte doar atunci cand este pus in folosinta. Pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta bucsa, iti sugeram sa apelezi la un service autorizat pentru un monatj corect. Daca nu cunosti unul ne poti intreba pe noi. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica te putem indruma catre cel mai apropiat service partener. Aceasta bucsa se monteaza pe prinderea H de la cilindru cupa spate.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura