Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 436B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 436B
Cod produs
RIYUKTF0-AP
Out Of stock
Descriere
Lumea constructiilor este acaparata de proiecte grandioase si utilaje uriase. Unul dintre acestea este buldoexcavator. Desi pare a fi de neclinit, chiar si acest utilaj are nevoie din cand in cand de o mana de ajutor. Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 436B este acel mic, dar eficient element care ii va da un plus de fiabilitate.

Ca ajutorul sa se resimta atunci cand buldoexcavatorul este pus in functiune, trebuie sa ai un vedere un ultim aspect. Bucsa trebuie sa se potriveasca cu tipul tau de utilaj. Daca nu esti sigur pe care piesa sa o comanzi, poti apela la serviciul de consultanta tehnica gratuit. Colegii nostri te vor ajuta sa faci mereu alegerea corecta!

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 436B - detaliul care face diferenta!
In cadrul unui utilaj atat de complex precum un buldoexcavator exista foarte multe piese si fiecare joaca un rol important. Bucsa aceasta are rolul de a crea o legatura intre doua piese de metal, cu scopul de a ameliora orice vibratii. Astfel componentele utilajului nu sufera socuri puternice care pot dauna fiabilitatii acestora. Cu ajutorul bucsei potrivite prelungesti durata de viata a utilajului pentru a te folosi la maxim de el pe santier.

ACN Piese Utilaje este aici pentru tine!
Ca totul sa fie bine, iar afacerea ta sa prospere, este indicat ca deciziile luate sa fie mereu potrivite. Pentru ca vrem sa iti fim intotdeauna de folos, iti putem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Orice intrebare, nelamurire sau confuzie pot fi rezolvate cu un singur apel telefonic. Noi suntem aici pentru tine!

Livrare
Stim cat e de important pentru tine ca ceea ce comanzi sa ajunga in timp util. Comanda bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 436B online sau prin telefon. Noi iti promitem ca produsul va ajunge la tine maine! Livratorii nostri mereu reusesc sa ajunga la destinatie in doar 24 de ore!

Montaj
Atunci cand vine vorba de montaj, mereu te vom indruma spre un mecanic autorizat. Astfel calitatea produsului primit se va resimti chiar de la prima cheie! In cazul in care aceasta varianta nu este posibila, nu iti fa griji, ne ocupam si de asta. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica si te vom indruma catre cel mai apropiat service autorizat.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura