Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416B
Cod produs
KS7U3IRA-AP
Out Of stock
Descriere
De multe ori avem impresia ca tot greul il duc cei mari. De cand eram copilasi, observam cum adultii puternici rezolvau toate problemele. Ei bine, in lumea constructiilor lucrurile nu sunt mereu asa. Atunci cand vine vorba de buldoexcavatorul tau, bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416B este piesa care rezolva situatiile neasteptate. Nu rata ocazia de a-i oferi utilajului tau marele ajutor de care are nevoie pentru a finaliza orice proiect cu succes!

Ca piesa sa isi faca efectul, este necesar ca aceasta sa se potriveasca. Si pentru ca stim cat de greu este sa gasesti bucsa ideala, noi iti oferim o solutie rapida. Apeleaza acum serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit si iti spunem noi care piesa se va potrivi! Nu mai irosi timp cautand acul in carul cu fan… noi mereu suntem disponibili sa te ajutam!

Pentru bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416B niciun proiect nu este prea ambitios!
Este extrem de fascinant cum o bucsa mica si relative simpla are un rol atat de important intr-un utilaj atat de mare. Aceasta piesa asigura o legatura intre doua piese metalice. Cu ajutorul ei sunt izolate vibratiile si amortizate energiile transmise intre doua parti de metal. Cu ajutorul bucsei se poate prelungi durata de viata a pieselor buldoexcavatorului.

ACN Piese Utilaje este aici sa te ajute in luarea oricarei decizii!
Ca totul sa fie bine, iar afacerea ta sa prospere, este indicat ca deciziile luate sa fie mereu potrivite. Pentru ca vrem sa iti fim intotdeauna de folos, iti putem la dispozitie serviciul de consultanta tehnica gratuit. Orice intrebare, nelamurire sau confuzie pot fi rezolvate cu un singur apel telefonic. Noi suntem aici pentru tine!

Livrare
Pentru ca tu sa te convingi de calitatea serviciilor noastre iti oferim produsul prin livrare in doar 24 de ore! Plaseaza o comanda online sau prin telefon, iar bucsa prindere link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 416B va ajunge la tine chiar maine!

Montaj
Piesele calitative pentru utilaje fac diferenta intre o masinarie buna si una foarte buna. Ca tu sa te poti bucura la maxim de produsele achizitionate, iti sugeram sa lasi montajul pe mana celor autorizati. Astfel, nici piesa si nici utilajul nu sufera deteriorari sau stricaciuni. De la serviciul de consultanta tehnica poti obtine mai multe informatii despre montaj si service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura