Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 438B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 438B
Cod produs
WZ0P8A5J-AP
Out Of stock
Descriere
Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 438B - o piesa care nu se lasa intimidata de sarcinile grele! Aceasta piesa, adesea subestimata, este motorul ascuns al performantei buldoexcavatorului pe santier. Cu o durabilitate exceptionala si o capacitate de a face fata la uzura constanta, bucsa este garantia ca utilajul va functiona in orice conditii.

Ca bucsa sa isi indeplineasca rolul promis, ea trebuie sa se potriveasca cu utilajul tau. Daca nu esti sigur care piesa este cea potrivita pentru tine, poti apela la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit. Oricand ai nevoie, noi suntem aici pentru tine si afacerea ta!

Buldoexcavatorul tau are nevoie de bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 438B
In comparatie cu un buldoexcavator, bucsa este un element atat de mic incat poate parea neimportant. In realitate, lucrurile nu sunt deloc asa. Bucsele au rolul de a amortiza vibratiile cauzate de doua metale care se lovesc, iar in cazul oalei cilindru ridicare cupa fata, acest lucru se intampla la fiecare utilizare. De aceea iti recomandam sa folosesti aceasta bucsa pentru buldoexcavator. Ii vei oferi masinariei tale sansa de a sta mai mult timp pe santier si mai putin timp in service. Odata cu aceasta bucsa alegi fiabilitate si prelungirea vietii componentelor utilajului tau.

Serviciul nostru de consultanta tehnica sta la dispozitia ta!
Pentru ca vrem ca tu sa fii sigur de deciziile tale, am creat serviciul de consultanta tehnica gratuit. Daca ai orice fel de intrebare legata de produsele noastre sau care dintre ele ar fi cel potrivit pentru tine, nu ezita! Cu un apel telefonic vei afla tot ce este de stiut de la unul dintre expertii nostri.

Livrare
Asa cum iti raspundem rapid la telefon, la fel iti trimitem si piesele comandate. Plaseaza comenzi online sau prin telefon, iar bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 438B pentru buldoexcavator Caterpillar 438B va ajunge la tine in doar 24 de ore!

Montaj
Bucsele sunt elemente importante in cadrul unui utilaj, iar ele trebuie puse la locul potivit in pozitia corecta. Cel mai bine se poate intampla asta atunci cand un mecanic autorizat intervine si monteaza piesa. Chiar si asa, in cazul in care nu cunosti vreunul, apeleaza la noi! Prin serviciul de consultanta tehnica te vom ghida catre unul din service-urile noastre partenere.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura