Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 426

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426
Cod produs
0GIWLPNS-AP
Out Of stock
Descriere
Asa cum tu ai nevoie de utilaje pentru a-ti eficientiza munca, la fel au nevoie si masinariile de ajutor. In cazul unui buldoexcavator, ajutorul vine din lucruri care par a fi nesemnificative la prima vedere. Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 426 face parte din aceasta categorie. Cu ajutorul ei, dragul tau utilaj va deveni mai fiabil si mai performant. Va fi mai rezistent si va depasi orice obstacol ii sare in cale pe santier.

Cu ajutorul potrivit, orice este posibil. Asa cum bucsa aceasta iti va ajuta buldoexcavatorul, la fel facem si noi pentru tine! Cu serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit vei obtine mereu informatiile corecte rapid si simplu. Expertii ACN Piese Utilaje nu gresesc niciodata!

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 426 - micuta, dar de efect!
Buldoexcavatorul este format din numeroase piese metalice, care in timpul utilizarii ajung sa se atinga intre ele. In momentul atingerii lor se creaza vibratii puternice. Bucsa aceasta este menita sa creeze o legatura intre doua asemenea si sa amelioreze orice socuri s-ar forma. Cu ajutorul micului amortizor, utilajul poate functiona pe o durata mai lunga de timp. Achizitioneaza azi bucsa noastra si iti garantam ca buldoexcavatorul tau va petrece mai mult timp pe santier si mai putin in service.

Daca primesti sfaturi bune, vei lua decizii bune
Nu este usor sa gasesti intotdeauna de ce ai nevoie, darn oi venim cu o solutie pentru tine. Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit este la doar un telefon distanta, si impreuna cu colegii nostri ne vom asigura ca primesti toate informatiile necesare. Apeleaza-ne si vei afla ofert personalizate dupa nevoile tale si ale utilajului tau.

Livrare
Fiindca vrem ca tu sa te poti bucura de noua bucsa link-brat spate pentru buldoexcavator Caterpillar 426 ti-o livram in doar 24 de ore! Ce mai astepti? Comanda azi piesa online sau prin apel telefonic, iar ea va ajunge la tine chiar maine.

Montaj
Atunci cand vine vorba de montaj, mereu te vom indruma spre un mecanic autorizat. Astfel calitatea produsului primit se va resimti chiar de la prima cheie! In cazul in care aceasta varianta nu este posibila, nu iti fa griji, ne ocupam si de asta. Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica si te vom indruma catre cel mai apropiat service autorizat.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura