Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 416
Cod produs
URKQ6CDA-AP
Out Of stock
Descriere
In cadrul proiectele complexe de pe santier, utilajele de constructii sunt intotdeauna cele mai solicitate. Spre deosebire de oameni, care primesc zile libere si pauze de masa, buldoexcavatorul lureaza aproape tot timpul. Cu bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416 ii poti da un ragaz masinariei tale dragi. Aceasta piesa va prelungi durata de viata a diverselor componente metalice. Astfel utilajul tau devine mai fiabil si mai eficient!

Pentru ca nimic nu este simplu, inainte sa comanzi aceasta bucsa trebuie sa mai ai in vedere un aspect. Pentru ca piesa sa isi indeplineasca rolul promis, ea trebuie sa se potriveasca cu tipul tau de buldoexcavator. Dar nu iti fa griji, ne ocupam noi de asta! Apeleaza serviciul nostru de consultanta tehnica gratuit si impreuna cu expertii nostri vei alege mereu corect!

Adauga-i buldoexcavatorului tau bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416 - nu vei regreta!
Bucsa are rolul de a crea legatura stransa dintre doua elemente metalice. In timpul functionarii, piesele de metal se ating intre ele, cauzand vibratii. Cu aceasta bucsa in componenta buldoexcavatorului tau, vibratiile respective vor fi amortizate. Astfel, perioada de functionare a utilajului, dar si durata de viata a pieselor de metal va fi prelungita. Comanda acum bucsa noastra pentru a te asigura ca buldoexcavatorul tau are parte de multe zile lucrate, si mai putine zile in service.

La ACN Piese Utilaje mereu gasesti solutii la problemele tale!
Mentionat deja mai sus, serviciul de consultanta tehnica iti poate oferi toate informatiile de care ai nevoie. Suna acum si unul dintre consultantii nostri te va lamuri in legatura cu orice problema ai avea. Apeleaza la expertii nostri pentru a alege corect bucsa mult dorita!

Livrare
Suntem mai rapizi decat niste soricei in cautare de branza! Cu serviciul nostru de livrare rapida, bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 416 te va gasi mai repede decat poti spune ‘excavatie’. Comanda acum online sau prin telefon si nu vei fi nevoit sa astepti cu zilele. Bucsa ta va ajunge la tine in doar 24 de ore ca tu sa te poti intoarce la cele importante - sapaturile si distractia pe santier. Prin curierii nostri, bucsa ajunge la tine chiar a doua zi!

Montaj
Calitatea unui produs se resimte doar atunci cand este pus in folosinta. Pentru ca tu sa te poti bucura de noua ta bucsa, iti sugeram sa apelezi la un service autorizat pentru un monatj corect. Daca nu cunosti unul ne poti intreba pe noi. Prin serviciul nostru de consultanta tehnica te putem indruma catre cel mai apropiat service partener.

Specificatii tehnice

- 45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura