Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bucsa prindere link-brat spate Caterpillar 426C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 426C
Cod produs
0GIWLPNS-MA
Out Of stock
Descriere
Suntem bucurosi sa iti prezentam un produs de incredere, esential pentru realizarea planurilor tale. Cu rezistenta si calitate remarcabile, bucsa prindere link-brat Caterpillar 426C se dovedeste a fi un adevarat prieten de nadejde, intervenind cand ai mai mare nevoie. Ea asigura rezistenta si stabilitatea miscarilor bratului, stabilind o conexiune solida intre link si bratul utilajului. Chiar daca pare o componenta mica, rolul sau este esential! Actioneaza precum un magician, reducand semnificativ riscul de uzura si deformare a celorlalte piese.

Descopera si tu preferata clientilor nostri! Bucsa de prindere a link-bratului din oferta noastra iti va depasi asteptarile! Mai mult, pentru ca ne dorim ca tu sa fii multumit, achizitionarea acestei piese iti garanteaza calitate si durabilitate. Aceasta bucsa aparent simpla este capabila de performante remarcabile!

Bucsa de prindere a link-brat Caterpillar 426C oferita de ACN Piese Utilaje - piesa pe care te poti baza!
La ACN Piese Utilaje gasesti bucsa perfecta pentru necesitatile tale. Poti conta pe noi pentru a te ghida si sfatui in alegerea potrivita. Hai sa lucram impreuna pentru a transforma munca ta intr-un adevarat succes!

Suna-ne, primesti de fiecare data consultanta gratuita!
Achizitioneaza-o astazi si vei vedea de ce este atat de speciala! Daca nu esti sigur care este modelul potrivit, suntem aici mereu si iti oferim consultanta gratuita. Tu suni, iar noi raspundem bucurosi sa te asistam!

Cauta cu incredere piesa de care ai nevoie pe site-ul nostru sau suna-ne direct. Abia asteptam sa te cunoastem si sa formam o echipa imbatabila!

Livrare
Stii momentul acela cand abia ai plasat comanda si deja nu mai ai rabdare sa ajunga la tine? Cunoastem si noi acest sentiment de nerabdare. De aceea, te asiguram ca o bucsa prindere link-brat pentru buldoexcavator Caterpillar 426C rezistenta va ajunge la tine in circa 24 de ore!

Montaj
Pentru ca lucrurile sa functioneze ca unse, iti recomandam ca montajul produsului sa fie facut de un mecanic iscusit. El te va scapa de bataia de cap care poate aparea atunci cand montajul se realizeaza gresit.

Specificatii tehnice

Dimensiuni:45x58x18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura